Bucuresti | 102,8FM NICKY JAM - X

Carla’s Dreams și EMAA lansează prima piesă în colaborare: „N-aud”

carlaemaa

Carla's Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, alături de tânăra și talentata EMAA, lansează primul proiect împreună – „N-aud".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pasiunea artiștilor pentru compus și pentru artă se reflectă în mesajul plin de emoție al piesei – iubirea și sentimentele trăite într-o poveste de dragoste nu sunt efemere.

"Sunt uneori piese care pur și simplu apar. Asta e una dintre ele. Și pe lângă armonia de care ne-am bucurat în lucru, am simțit și o naturalețe rară care s-a transpus în piesă. A fost scrisă cu drag și cântată atent, dar și cu patimă", a spus Carla's Dreams.

„De multe ori am spus că atunci când scriu, mă transpun instantaneu în alt spațiu, în alte lumi. Piesa asta vine într-adevăr dintr-o altă lume, iar Carla's Dreams e unul dintre artiștii care înțeleg exact ce înseamnă această călătorie, ruptă din vise și spații fără timp. Sunt onorată că am ocazia să trăiesc lucruri de genul ăsta și că, odată cu piesa, le pot trăi împreună cu voi" a comunicat EMAA.

Atât producția piesei "N-aud", cât și versurile acesteia, poartă amprenta lui Carla's Dreams. Alături de artist a lucrat și producătorul Alexandru Turcu.

EMAA, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, s-a remarcat în rândul iubitorilor de muzică prin creațiile sale muzicale pline de emoție. Debutul său artistic a fost realizat odată cu colaborarea alături de The Motans pentru piesa „Insula", piesă ce a stat în topurile românești o lungă perioadă de timp. Pe lângă succesul obținut in urma colaborării cu The Motans, EMAA a mai notat colaborări cu artiști extrem de talentați precum Bastien, Bruja sau Killa Fonic. Single-ul „Zburătorul" s-a bucurat de aprecierea publicului larg, fiind piesa ce a propulsat-o în topurile tuturor radiourilor din România. 

Top citite
01 carla's-dreams-dimineata-blana-canta
Câți bani cheltuie într-un an băieții de la Carla's Dreams pentru machiajul lor spectaculos: "Nu e chiar așa de mult"
02 Carla's Dreams
Solistul Carla's Dreams a vorbit despre una dintre afacerile sale: "Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine"
03 carlasdreams
Carla's Dreams lansează "Înapoi", o piesă pentru îndrăgostiții ca o poezie fără rime
04 emaa
EMAA lansează "29" – un EP ca o metaforă
05 A7306014
Carla's Dreams, la Dimineața Blană: Prima vedetă pe care am cunoscut-o a fost INNA. I-am lăsat o impresie mai câh la început
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Carla's Dreams
Carla's Dreams revine cu single-ul "Victima", o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla's Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește "Victima" și care se lansează cu videoclip oficial.

emaa
EMAA lansează "Atât de noi" la The Session, o piesă din suflet pentru inimi

EMAA revine cu o nouă lansare în 2021. "Atât de noi" calcă pe urmele Sufletului Imun în profunzimea versurilor și a interpretării cu care am fost obișnuiți de către EMAA. Într-o lume a vitezei, vocea Emei te oprește din haosul cotidian și te așează la masă pe tine cu cele mai sincere gânduri într-o discuție reală. Această lansare este prima din seria The Session din 2021.

emaa
EMAA revine cu un nou single – Sufletu' Imun

După ultima sa colaborare de succes alături de Carla's Dreams pentru piesa "N-aud", EMAA revine cu un nou single – "Sufletu' Imun", o piesă personală, unde versurile te vor purta departe de agitația zilelor, de gândurile apăsătoare, lăsând în urmă lor doar stările de bine. "Sufletu Imun" reprezintă, în sine, o stare pe care EMAA dorește să o trezească în fiecare ascultător.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil