Bucuresti | 102,8FM JUNO - DOUA INIMI

Muzică și pictură în noul său proiect: Andrew Dum – Por El Amor feat. Pedro Huerta

Story V1

Pictura, cinematografia, sculptura, muzica... toate acestea sunt forme de artă care oferă publicului atât o imagine a creației, cât și un sentiment care, de multe ori, este total diferit pentru fiecare dintre noi. Iar, în momentul în care aceste forme de artă se îmbină, rezultatul este unul și mai spectaculos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru piesa  Por El Amor, Andrew Dum evită convenționalul și alege să folosească, drept copertă, o pictură realizată de Mihai Kirilla. Despre opera sa, Corpus Amare, acesta declară:

„Pictura reprezintă diferite interpretări față de afinitatea propriului corp vizavi de acceptarea fizicului în cuplu. Fiecare vede pe sine și pe celălalt gol și acel sentiment de goliciune simbolizează sinceritatea în relații. Sexele își manifestă sinceritatea diferit, iar oamenii găsesc nișe prin care au curajul să se expună jumătății semnificative.

Totul e simbolic într-o construcție de vis unde curajul de a exprima goliciune sau sinceritate bat pe același ritm. Rezultă o eliberare fizică și spirituală."

O piesă cu un subiect sensibil și o îmbinare de arte – așa ar putea fi rezumată Por El Amor în doar câteva cuvinte. „El amor de su vida sera aquel que entrara a su corazon sin avisar, sin pedir permiso" sunt versurile care ne readuc aminte de ceea ce înseamnă, cu adevărat, dragostea. Un sentiment, o trăire care apare în viața noastră fără să ne ceară permisiunea și fără să ne întrebe dacă suntem pregătiți.

„Sunt mereu atent să transmit o stare prin ceea ce creez. Rolul artei este să trezească ceva în cel care o vede sau o ascultă. Fie că este vorba de ceva care să binedispună ascultătorul, fie că este vorba de ceva care să îți lase un gând pe care, cândva, să îl dezbați. Cu tine sau cu cineva apropiat.

Colaborarea cu Mihai Kirilla mă bucură enorm. Simt că împreună am realizat ceva unic, iar Por El Amor este o piesă care vă poate oferi mai multe perspective și viziuni. Sper să vă placă și să ajungă în playlist-uri cât mai diverse. Pentru că poate fi ascultată și atunci când sunteți în căutare de liniște, într-un road trip sau la petrecerea la care vreți să mergeți în acest weekend!", spune Andrew Dum.

Andrew Dum este un talent în ascensiune pe scena muzicii dance, având un portofoliu extins, plin de creativitate. Îmbinarea noului cu elemente autentice i-au adus lui Andrew o apreciere enormă din partea publicului, mereu încântat de noile sale creații. A fost primul DJ român care a avut propriul turneu național, denumit X Tour, iar în ultimii ani a fost o prezență constantă la marile festivaluri de muzică din țară.

Top citite
01 andia
Andia x Andrew Dum cuceresc inimile cu remixul piesei "Sfârșitul lumii"
02 cover mammy
Andrew Dum și Temishan lansează "Mammy Blue"
03 DSC09130
"M-o trimis mama la capre", s-a auzit LIVE, la Dimineața Blană
04 x tour
Primul turneu national sustinut de un DJ in Romania, X TOUR – Andrew Dum
05 andrew dum
Andrew Dûm - Limoncello (ft Michel Kotcha) [Official Video]
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil