Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Pe Film Now vara se vede prin ochi de copil și te surprinde cu producții mult așteptate

comunicat_FilmNOW

Dacă suflul nou este ceea ce îți lipsea pentru a avea un început de vară binemeritat, Film Now rezolvă această problemă și aduce producții pliate pe fiecare gen.

De Ziua Copilului, descoperi magia clasică, într-o viziune de o căldură fantastică, cu Marele Uriaș Prietenos/ The BFG, de la ora 20:00. Într-o noapte, fiindu-i greu să adoarmă, Sophie vede un uriaş la geamul orfelinatului și este răpită de acesta. Fetiţa e nevoită să rămână, din acest moment, în Ţara Uriaşilor, unde descoperă că există uriaşi prietenoşi, dar şi uriaşi periculoşi; noul ei prieten este bun, dar acum se află şi el în pericol. Oscilând între lumea de acasă şi tărâmul recent descoperit, Sophie învaţă meşteşugul uriaşilor în timp ce încearcă să se salveze şi să îl ajute pe Marele Uriaş Prietenos. Urmărește, doar pe Film Now, un film de Steven Spielberg, după celebra carte a romancierului Roald Dahl.

În premieră TV, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 20:00, ai comedia romantică Te urăsc, Te iubesc/ The Hating Game (2021). Hotărâtă să atingă succesul în carieră fără compromisuri, Lucy (interpretată de Lucy Hale) pornește o luptă fără scrupule împotriva eficientului și enervantului ei rival Joshua (interpretat de Austin Stowell). Dar planul i se încurcă în faza de execuție, pentru că Lucy se simte tot mai atrasă de acest bărbat pe care, până nu de mult timp, îl ura din tot sufletul. 

Tot în premieră, pe 22 iunie, Lakewood (2021) îți aduce o poveste tulburătoare. Amy suferă după pierderea soțului ei, dar încearcă să facă față situației, alături de fiul ei adolescent, cu care locuiește într-un mic orășel american. Într-o zi, pe când face jogging în pădure, își găsește orașul aruncat în haos, atunci când focuri de armă sunt trase în școala în care învață copilul ei. Urmărește, pe Film Now, Lakewood, începând cu ora 22:10.

Pe Jada Pinkett Smith, Regina Hall, Tiffany Haddish și Queen Latifah le descoperi în comedia nebună Dezmăţ cu fetele/ Girls Trip (2017), sâmbătă, 25 iunie, de la ora 21:45. Patru vechi prietene, acum fiecare cu propria viață, hotărăsc să meargă împreună în New Orleans pentru un festival. Timp de câteva zile, legături uitate se vor reînnoda, iar ele își vor redescoperi latura rebelă. Dar toate acestea vor amenința cu distrugerea unei prietenii care părea indestructibilă. 

Iar duminică, 26 iunie, de la ora 21:50, ai programată o comedie franțuzească de acțiune, adaptată după o celebră serie manga: Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson: City Hunter (2019). Nick Larson e un bodyguard de treabă și un detectiv de excepție. Dar când un tip misterios apelează la el pentru periculoasa misiune de a recupera parfumul lui Cupidon (care te face să te îndrăgostești de oricine îl folosește), Nick va face victimă după victimă, uneori chiar fără să vrea. 

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

 

Top citite
01 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
02 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
03 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
04 Recomandările lunii decembrie__FilmNow
De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață
05 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!

Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil