Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Colaborare în premieră: DJ SAVA și RUBY lansează „Maria"

RUBY

DJ SAVA și RUBY colaborează pentru prima dată și lansează „Maria", o piesă fresh, cu beat-uri dance și influențe latino, numai bună de ținut pe repeat sezonul acesta. Compus de către DJ SAVA alături de Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu și Răzvan Dediu, single-ul „Maria" te transpune încă de la primul acord într-o lume a dorinței și a muzicii. Clipul o prezintă pe RUBY plină de senzualitate și feminitate asemeni unei Venus, parcă desprinsă din poveștile cu zei.

DJ SAVA a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet", „Aroma" și „Love You" (alături de Raluka), „Bailando" (alături de Hevito), „Love in Dubai" (alături de Faydee), „I Loved You" (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar" (alături de Alina Eremia), „Tenerife" (alături de Misha), „Coco Bongo" (alături de Olga Verbițchi), „I'm Gonna Miss You" (alături de Sore), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

Printre cele mai recente piese ale artistului se numără „Playa Paraiso", „No More Lies", „Shisha", „Casablanca" și „Cover Me In Gold". În urma cu mai puțin de două săptămâni, artistul a lansat alături de Connect-R „Jamaica", single ce e deja în topurile muzicale.

RUBY este una dintre cele mai tari apariții românești și una dintre cele mai populare artiste. A lansat o mulțime de hituri precum „Nu caut iubiri"(alături de Uzzi), „Nu pune la suflet" (alături de What's UP), „Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa), „Condimente" (alături de Nosfe), care au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Vara trecută, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo", dar a avut și prima colaborare cu Lino Golden pentru „Ne certăm".

Top citite
01 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
02 ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă
03 ruby
Ruby forțează vara cu poze din Grecia. Relaxată și seducătoare, s-a arătat într-un costum de baie peste care "a aruncat" o fustă plasă
04 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
05 Ruby
Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ruby
Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: „E un fluture ală?”

Ruby este cunoscută pentru ținutele sale pline de senzualitate. Artista are în garderobă piese vestimentare îndrăznețe, care îi pun în valoarea silueta de invidiat, și nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele voluptoase. 

ruby
Cum a reacționat Ruby după ce fanii au speculat că este însărcinată: „Grasă și frumoasă”

Ruby se bucură de un succes răsunător în industria muzicală din România. Artista a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei, fie că este vorba despre carieră sau viață personală. 

ruby, raluka, ana baniciu
Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul: "A sunat din nou sirena, am intrat în buncăr"

Ruby e în Israel zilele acestea, unde a plecat în vacanță. Dacă zilele trecute se bucura de concertul lui Bruno Mars, pe care americanul l-a susținut în Tel Aviv, sâmbătă, 7 octombrie, cântăreața s-a văzut într-o situație complicată, care a speriat-o serios. În Israel s-a tras cu rachete dinspre Fâșia Gaza, iar israelieni au ripostat. Raluka, alături de Ana Baniciu și de proaspătul ei soț, Edy, sunt și ei în Tel Aviv.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”
Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală