Bucuresti | 102,8FM KAWALA - TIME SLIPPING AWAY

Florian Rus lansează „Partea mea de vină" – rânduri pentru fiecare dintre noi

florian

Florian Rus, unul din cei mai apreciați compozitori din țară, lansează o nouă piesă pentru inimi – "Partea mea de vină". 

„Partea mea de vină" a fost compusă în studiourile Global Records de către Florian Rus și Achi. Piesa vine însoțită si de un videoclip cu poveste, în care rolurile principale sunt interpretate de fostul concurent de la Survivor Radu Itu și stilista Ana Capsali. Videoclipul este în regia lui SAN, cu David Mogan în rol de DOP dupa un scenariu de Bogdan Daragiu. De producția lui s-au ocupat cei de la Loops Production.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


În 2021, Florian lansa "Pură ficțiune", ce s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind în patru  săptămâni locul întâi în topul celor mai difuzate piese din țară.

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – "Străzile din București". La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa "Dacă m-ai iubit cândva", care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Piesa se poate auzi și acum pe stațiile românești de radio, atât cele naționale, cât și cele locale. 
Top citite
01 florian rus
Florian Rus, colinde în duet cu Veve, la Dimineața Blană
02 DSC04006
Florian Rus și JO cântă LIVE la Dimineața Blană la "Dacă m-ai iubit cândva"
03 DSC04070
Florian Rus și JO, la Dimineața Blană: Află cine e cel mai mare InstaStalker dintre ei!
04 florian rus & JO
Florian Rus lansează o baladă de dragoste alături de JO – "Dacă m-ai iubit cândva"
05 DSC00472
Florian Rus, la Dimineața Blană: Mereu am fost "băiatul lui...", poate mă răzbun și o să fie tata recunoscut ca "tatăl lui Florian Rus"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ami
AMI și Florian Rus lansează ”Regrete”, o invitație la o viață intensă și fără limite

AMI și Florian Rus revin cu o nouă colaborare, acum pentru piesa ”Regrete”, un cântec de Florian Rus, Bogdan Todor și Alex Ghinea, text Florian Rus, Bogdan Todor și producție: Alex Ghinea.

Florian Rus
florianrus lansează "Cu dorul meu de tine" | Official Video

"Cu dorul meu de tine", cea mai recentă lansare a lui florianrus, este o piesă pop despre dor și despre greutatea lui. Produsă de Vlad Lucan și Octavian Ioachim și scrisa de Florian, "Cu dorul meu de tine" promite săa fie refrenul din capul nostru în această vară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere