Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Știri

mihai trăistariu

Mihai Trăistariu, lăsat în pagubă de turiștii cărora le închiriază apartamente pe litoral: "De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei"

De câțiva ani, Mihai Trăistariu a intrat tare pe piața imobiliarelor din Constanța. Fostul membru al trupei Valahia și-a cumpărat mai multe proprietăți prin credit bancar și le închiriază doritorilor de sejururi pe litoral.

Selly și iubita lui

Iubita lui Selly se îmbracă din ce în ce mai provocator. Smaranda Știrbu a arătat uimitor într-o salopetă mulată

Smaranda Știrbu este una dintre cele mai discrete influencerițe din mediul online, fiind foarte atentă la fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în ultima vreme, iubita lui Selly a început să fie din ce în ce mai încrezătoare și a optat pentru ținute îndrăznețe care să-i pună în evidență silueta de invidiat. 

Andra Gogan

Andra Gogan, cadou de zeci de mii de euro pentru tatăl ei: "Când erau tineri, mama și tata nu aveau niciun bănuț"

Andra Gogan, una dintre cele mai apreciate figuri publice de către copii și adolescenți, și fratele ei, Răzvan, au pus la cale o surpriză de zile mari pentru tatăl lor.

Monica Anghel

Monica Anghel, despre cel mai greu moment din viața ei: „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, se bucură de o carieră de succes de zeci de ani, însă ea recunoaște că a trecut și prin momente delicate.

Anna Lesko/ Foto: Instagram

Pe cât e de frumoasă, pe atât e de elegantă. Anna Lesko a făcut furori îmbrăcată într-o rochie cu o crăpătură până la coapse

Anna Lesko știe să-și pună silueta în evidență indiferent ce haine ar purta. Fie că alege să se îmbrace în haine comode, în lenjerie intimă sau rochii elegante, cântăreața originară din Republica Moldova uimește de fiecare dată cu aparițiile sale. 

alina sorescu

Alina Sorescu, îngrijorată de cum se simt fiicele ei pentru că trebuie să stea o săptămână la mamă, una la tată: "Efecte bulversante"

Alina Sorescu se află în plin proces cu designerul Alexandru Ciucu. Cei doi se judecă pentru cele două fiice ale lor, după ce instanța a decis ca minorele să petreacă o săptămână în casa mamei și una în cea a tatălui. Conform cântăreței, acest sistem de a-și împărți copiii nu face altceva decât să le bulverseze pe Raisa și Carolina.

Lidia Buble schimbare de look

Lidia Buble, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!