Bucuresti | 102,8FM MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Știri

profm nonstop

PROFM NON-STOP se apropie!

Cei mai tari oameni de online și artiști din România intră în competiția momentului

andra

Andra, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat numaidecât: „Ce comică ești, lasă dieta!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra este cunoscută și pentru simțul umorului, așa că de curând a fost protagonista unui videoclip care a stârnit numeroase comentarii printre prietenii de pe rețelele sociale.

Roxana Nemeș

Roxana Nemeș, senzația plajei din Antalya, într-un costum de baie portocaliu aprins. Blonda mizează pe o senzualitate cuceritoare

Aflată într-o continuă schimbare, în ultimii ani, Roxana Nemeș se prezintă din ce în ce mai îndrăzneață. În urmă cu aproape doi ani s-a căsătorit, s-a mutat la casă nouă și a intrat într-un nou capitol al vieții sale. Nu a renunțat însă la aparițiile pline de senzualitate.

A7303465-2

Andra a dat startul concertelor aniversare de la PROFM

Andra a spart gheața și a ținut primul concert aniversar la What The Fun pentru că la PROFM sărbătorim 30 de ani în 30 de zile. De la o petrecere așa de mare nu avea cum să lipsească artista care ne-a vizitat de atâtea ori în 30 de ani.

MET Gala 2023

Dua Lipa, prințesa contrastelor. După ce a îmbrăcat rochia de mireasă la Met Gala, a venit în colanți scurți și bustieră la after party

Dua Lipa a afișat luni noapte un look ce a contrastat puternic cu cel de pe covorul roșu de la Met Gala. La petrecerea de după, artista a captat atenția într-o ținută total opusă celei inițiale.

Millie Bobby Brown And Jake Bongiovi Are All Smiles As They Leave Don Angie In The West Village In New York City

Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: Nu știu dacă vârsta contează

Jon Bon Jovi a vorbit pentru prima dată despre logodna fiului său, Jake, în vârstă de 20 de ani, cu actrița Millie Bobby Brown (19 ani), într-un interviu cu Andy Cohen.

andreea bănică

Andreea Bănică, ploaie de comentarii după ce s-a filmat cu sutienul la vedere, în oglinda din baie: "Wonder Woman"

Andreea Bănică a stârnit din nou rumoare pe rețelele sociale, după ce a publicat un clip de câteva secunde. Filmulețul făcut cu telefonul mobil o arată pe cântăreață într-un costum bleumarin și un sutien roz pudră.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!