Bucuresti | 102,8FM THE WEEKND - IN YOUR EYES

Știri

eminem

Eminem a dezvăluit care este piesa lui preferată dintre numeroasele cântece pe care le-a lansat. Alegerea i-a surprins pe fani

Eminem a dezvăluit care este cântecul său preferat dintre numeroasele hituri pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.  Mulți fani au fost însă surprinși de alegerea sa. Rapperul în vârstă de 50 de ani este considerat unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile, cu peste 220 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, într-o rochie cu o crăpătură abisală, la 52 de ani. Artista și-a impresionat fanii: „Ești superbă!”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Anca Țurcașiu știe cum să-și impresioneze prietenii virtuali de fiecare dată, întrucât reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 52 de ani.

All-Star Lineup Pays Tribute At

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana filmului "Love again". Primele imagini cu artista, de după diagnosticul dur pe care l-a primit

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana sonoră a comediei romantice „Love again”. Artista canadiană face parte din distribuţia acestei pelicule ce va fi lansată în cinematografe în 2023.

leo, andre

Peter Andre, autorul hitului „Mysterious Girl”, îi ia apărarea lui Leonardo DiCaprio: „Arată minunat. Vârsta nu contează”

Peter Andre, artistul care făce furori în anii 90 cu hitul „Mysterious Girl”, îi ia apărarea lui Leonardo DiCaprio (48 de ani), după ce acesta a tot fost criticat în ultima perioadă că se întâlnește doar cu tinere până în 25 de ani. Andre, în vârstă de 50 de ani, a dat exemplu propria sa căsnicie cu Emily MacDonagh: „Vârsta nu contează”, susține el. 

Heroframe_Bihor

Campania „Avem Același Sânge” bifează în luna aprilie încă două județe: Bihor și Buzău

 Din decembrie 2022, colegii noștri de la Digi24 fac eforturi pe care le susținem și de care spunem cu voce tare „Suntem mândri!”. Suntem mândri de voi, jurnaliștii care fac eforturi imense pentru ca totul să fie posibil. Suntem mândri de ei, oamenii care donează în toate locațiile în care ajunge campania. Suntem mândri că facem parte din „Avem Același Sânge”.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, criticată de fani din cauza celei mai noi afaceri lansate: "Wow, ce dezamăgire, e vorba doar de bani"

Jennifer Lopez nu este numai actriță și cântăreață, ci a intrat tare și pe piața afacerilor. Are un brand de cosmetice și produse de îngrijire personală, iar zilele trecute a lansat și o marcă de băuturi alcoolice.

alina sorescu

Alina Sorescu își va face Paștele departe de fiicele sale. Motivul pentru care artista a luat această decizie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin divorț, după ce au decis că cel mai bine pentru ei este să meargă pe drumuri separate. Instanța a decis custodie comună în cazul celor două fetițe ale cuplului, însă, după o căsnicie de 12 ani, viața artistei a luat o întorsătură nefericită.

Ultimele știri

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

babs-claudia iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!