Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT OFENBACH - OVERDRIVE

Știri

Justin Bieber and Hailey Bieber arrive at Kendall Jenner's 818 Tequila party at Soho Malibu

Reacția lui Justin Bieber când o femeie varsă o cafea în fața lui și a lui Hailey. Artistul nu a fost deloc impresionat

Un videoclip realizat de o tânără din Los Angeles a devenit viral pe Tik Tok, după ce aceasta a surprins momentul când varsă o cafea în fața celebrului cântăreț Justin Bieber și a soției lui, Hailey. Reacția artistului canadian a fost comentată de internauți, acesta părând total dezinteresat de întâmplare. 

gina pistol si smiley

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii cu un moment în care cântă live, pe scenă: "Gina rupe pe voce! E păcat să nu-i facă piese"

Smiley și Gina Pistol nu formează numai un cuplu frumos și admirat, ci vor începe să colaboreze și profesional. Tocmai de aceea, și-au surprins fanii cu un moment muzical în care ambii cântă live, iar laudele la adresa Ginei s-au adunat imediat.

andreea balan

Reacția Andreei Bălan la decizia judecătorilor cu privire la fiicele Alinei Sorescu: „O mare nedreptate!”

După ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă, Andreea Bălan a exprimat public revolta sa. Artista, care are și ea două fiice dintr-o căsnicie anterioară cu George Burcea, a ales să fie de partea Alinei Sorescu, susținând că fetițele ei au nevoie acum mai mult de prezența mamei lor.

corina bud

Corina Bud, joacă senzuală pe o plajă exotică, în costum de baie. A fost pozată din toate unghiurile de iubitul misterios

Recent întoarsă dintr-o vacanță în Japonia, Corina Bud s-a îmbarcat deja într-un alt avion cu o destinație exotică. Deși în ultimii ani nu a mai scos multe piese și nici nu a mai ținut concerte atât de des pe cât obișnuia, solista este în continuare în atenția fanilor ei.

antonia alex velea familie

Antonia și Alex Velea sunt foarte stricți cu educația copiilor lor. Ce nu au voie să facă aceștia: „Le spunem NU de fiecare dată”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, având o familie fericită alături de cei doi copii pe care îi au împreună, dar și alături de fiica artistei, Maya, pe care o are din fosta căsnicie cu Vicenzo Castellano. Cei doi cântăreți fac orice pentru a le aduce copiilor lor zâmbetul pe buze, însă țin foarte mult și la educație, astfel că există și momente când sunt mai severi. 

theo rose

Theo Rose, o graviduță îndrăzneață. A pozat cu burtica la vedere, în ipostaze cum nu s-a mai arătat până acum, pe jumătate descoperită

Gravidă în șapte luni, Theo Rose a fost protagonista unei ședințe foto inedite, în care "vedetă" a fost burtica ei rotunjoară. Apreciata solistă în vârstă de 25 de ani își va strânge băiețelul în brațe în doar câteva săptămâni, primul ei copil și al iubitului său, Anghel Damian.

oana matache

Oana Matache a divorțat la notar de tatăl celor doi copii ai ei, după o căsnicie de aproape șase ani. Sora Deliei e într-o altă relație

În urmă cu câteva luni s-a aflat că Oana Matache și soțul ei, Răzvan Miheț, s-au separat, după o căsnicie de aproape șase ani și doi copii împreună. Acum, aceștia au făcut separarea oficială și în fața legii, după ce au divorțat la notar.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!