Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CYRIL - STUMBLININ

Știri

shakira, tom cruise (7)

Shakira nu-și dorește o relație cu Tom Cruise, în ciuda insistențelor actorului. Cântăreața nu știe cum să mai scape de el

Shakira locuiește în prezent în Miami, împreună cu cei doi copii ai ei, după despărțirea de fostul ei partener Gerard Pique. Cântăreața columbiană este preocupată acum de cariera sa și nu ratează niciun eveniment monden. 

Joe Jonas, despre despărțirea de Taylor Swift

Joe Jonas, declarații despre momentul în care a părăsit-o pe Taylor Swift prin telefon. Cei doi au avut o relație în urmă cu 15 ani

Nu este niciun secret că Taylor Swift și Joe Jonas au avut o relație în urmă cu mai bine de 15 ani, însă lucrurile dintre ei s-au terminat prost, artista fiind părăsită prin telefon.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, adevărul despre viața sentimentală după divorț: „Cine nu își dorește să iubească și să fie iubit?!”

Anca Țurcașiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și, în ciuda faptului că a trecut printr-un divorț, ea și-a păstrat zâmbetul pe buze și emană o energie extraordinară.

roxana nemes

Roxana Nemeș, ipostaze senzuale pe plajă, într-o rochie "periculos" de scurtă și de decupată

Roxana Nemeș a îmbinat utilul cu plăcutul într-una dintre cele mai recente vacanțe petrecute peste hotare. A filmat un clip super senzual pentru piesa ei nouă, "Supernova", dar a făcut și câteva poze care au încins atmosfera pe Instagram.

Inna

Inna, într-un body negru îndrăzneț. Artista i-a cucerit pe fani cu noile fotografii de pe Instagram: „Pune-ți niște pantaloni”

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste, atât din România, cât și din străinătate. Muzica sa este ascultată de milioane de oameni, reușind să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, care urmăresc cu interes fiecare postare. 

oana gina matache delia

Gina Matache, despre relația fiicei sale, Oana, după ce acum două luni o critica aspru: "Să-și trăiască fiecare viața cum crede"

După ce la începutul lunii martie, Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, a scris tot felul de mesaje în mediul online, în care și-a exprimat dezacordul în ceea ce privește noua relație a mezinei sale, acum, interpreta de muzică populară a revenit la sentimente mai bune.

Nelly Furtado

Nelly Furtado, prima ședință foto după șase ani. Cântăreața, dezvăluiri neașteptate: „Sufăr de această tulburare, dar nu dramatizez!”

Nelly Furtado, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că suferă de tulburare de deficit de atenție (ADHD). Ea a fost, de asemenea, protagonista unei ședințe foto, prima după șase ani. 

Ultimele știri

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matt Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!