Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ZERB - MWAKI

Știri

Millie Bobby Brown And Jake Bongiovi Are All Smiles As They Leave Don Angie In The West Village In New York City

Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: Nu știu dacă vârsta contează

Jon Bon Jovi a vorbit pentru prima dată despre logodna fiului său, Jake, în vârstă de 20 de ani, cu actrița Millie Bobby Brown (19 ani), într-un interviu cu Andy Cohen.

andreea bănică

Andreea Bănică, ploaie de comentarii după ce s-a filmat cu sutienul la vedere, în oglinda din baie: "Wonder Woman"

Andreea Bănică a stârnit din nou rumoare pe rețelele sociale, după ce a publicat un clip de câteva secunde. Filmulețul făcut cu telefonul mobil o arată pe cântăreață într-un costum bleumarin și un sutien roz pudră.

billie eilish (8)

Billie Eilish, într-o rochie corset, una dintre cele mai senzuale și îndrăznețe ținute din cariera ei, la Met Gala 2023

Fanii s-au pus de acord. Billie Eilish a debordat de senzualitate într-o extravagantă rochie neagră cu transparențe, pe covorul roșu, la Met Gala 2023, unde a venit însoțită de fratele și colaboratorul ei, Finneas.

andreea balan

Un milion de euro sau dragostea vieții ei? Andreea Bălan a surprins pe toată lumea cu răspunsul la întrebare

Andreea Bălan a făcut o declarație inedită în cadrul podcastului realizat de Jorge. Celebra cântăreață a răspuns fără ocolișuri la toate întrebările, iar fanii au fost surprinși să afle cât de puține lucruri știu despre artista lor preferată. 

Doja Cat la Met Gala 2023/ Profimedia

Doja Cat s-a transformat în pisicuță la Met Gala. Machiajul prostetic a făcut-o de nerecunoscut, iar rochia a avut un accesoriu inedit

Doja Cat a fost una dintre aparițiile serii la Met Gala 2023. Artista i-a adus un omagiu bizar regretatului designer Karl Lagerfeld, purtând o ținută inspirată de animalul de companie al acestuia, respectiv celebra pisică Choupette.

tish cyrus si dominic purcell

Mama lui Miley Cyrus, cerută de soție de un actor din Prison Break, la un an de la divorțul de Billy Ray Cyrus: "De o mie de ori da"

Mama lui Miley Cyrus și-a găsit fericirea în brațele actorului Dominic Purcell, cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din "Prison Break". Tish și Dominic s-au logodit după o relație de câteva luni.

Ed Sheeran

Ed Sheeran spune că se lasă de muzică dacă va fi găsit vinovat în procesul de plagiat: "Dacă se întâmplă asta, am terminat"

Zilele acestea, Ed Sheeran se află în centrul unei perioade agitate. Acesta "a amenințat" că se lasă de muzică dacă este găsit vinovat în procesul în care este acuzat că a plagiat un cântec celebru al lui Marvin Gaye.

Ultimele știri

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

babs-claudia iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!