Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan IRAIDA - NTM

Știri

ana baniciu

Ana Baniciu, corp de zeiță în costum de baie. Blondina e în vacanță într-o zonă superbă a Italiei

serban copot

Șerban Copoț își continue studiile la 41 de ani. La ce facultate s-a înscris fostul membru al trupei Animal X

La vârsta de 41 de ani, Șerban Copoț a decis să-și continue studiile. Prezentatorul, cunoscut anterior ca membru al trupei Animal X, și-a construit o carieră solidă în industria divertismentului, însă puțini sunt cei care știu că el își dorea inițial să activeze într-un cu totul alt domeniu. Astfel, Șerban Copoț se întoarce acum în băncile școlii pentru a studia Protecția Mediului, specializare pe care o începuse cu mulți ani în urmă.

Lady Gaga at Jimmy Kimmel Live!, Los Angeles, CA, USA - 24 Jan 2022

Lady Gaga bifează încă o apariție fără machiaj. Cântăreața și-a impresionat prietenii virtuali: „Ești atât de frumoasă!”

Lady Gaga, actrița și cântăreața în vârstă de 37 de ani, a reușit să se facă remarcată ori de câte ori a pășit pe covorul roșu, însă aceasta nu se teme să apară fără pic de machiaj.

Pink și soțul ei, Carey Hart

Pink a recunoscut că are probleme în căsnicie. Ea și Carey Hart, căsătoriți de 17 ani, fac terapie de cuplu

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 43 de ani, este cunoscută pentru sinceritatea debordantă de care a dat dovadă de-a lungul anilor, iar acum a făcut o mărturisire neașteptată chiar în timp ce se afla pe scenă.

Paris Hilton exits her first concert at The Fonda in Hollywood

Paris Hilton, într-o rochie mini, decoltată și decupată, la primul ei concert, la Hollywood

Paris Hilton s-a bucurat de sprijinul părinților ei, Kathy și Rick, dar și al surorii sale, Nicky, miercuri seară la primul ei concert live, la Hollywood, la Teatrul Fonda.

nicole cherry

Apariția lui Nicole Cherry pe rețelele de socializare i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Cum s-a îmbrăcat artista

Nicole Cherry a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare, care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Cântăreața în vârstă de 24 de ani s-a fotografiat într-o ținută îndrăzneață, care i-a pus în evidență silueta. 

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit din nou. Doar șase săptămâni au trecut de când au decis să-și acorde o altă șansă

Camila Cabello și Shawn Mendes au decis să-și mai acorde o șansă și s-au împăcat în urmă cu câteva săptămâni, însă relația dintre ei nu a rezistat. Potrivit The Sun, cei doi s-au despărțit, iar de această dată este definitiv.

Ultimele știri

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!