Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - CALLING ON ME

Știri

Theodor Andrei

România, cea mai slabă participare la Eurovision din istorie. Theodor Andrei nu a luat niciun punct în semifinală

Nu numai că România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023, dar Theodor Andrei nu a reușit să-i convingă deloc pe telespectatorii europeni să-l voteze în semifinală. România și San Marino au fost singurele țări care nu au luat nici măcar un punct. Ambele au concurat în semifinala cu numărul doi.

Enrique Iglesias Concert in Poland

Enrique Iglesias, obligat să renunțe la un concert în Mexic. Medicii, îngrijorați după ce l-au diagnosticat cu pneumonie

Enrique Iglesias a anunțat că medicii i-au interzis să participe la Festivalul Tecate Emblema, care are loc la Autodromul Hermanos Rodríguez din Mexico City, fiind îngrijorați de starea de sănătate a artistului. 

Loreen Eurovision 2023

Suedia a câștigat Eurovision 2023! Loreen e prima femeie care și-a adjudecat trofeul de două ori

Suedia a câştigat Eurovision 2023! Loreen și-a adjudecat al doilea trofeu Eurovision din carieră, fiind al doilea artist care are două astfel de distincții în palmares. Eurovision 2023 s-a desfăşurat la Liverpool. Este prima femeie care a câștigat de două ori Eurovisionul. La masculin, această performanță e deținută de irlandezul Johnny Logan (în anii '80).

bieber (16)

Îndrăgostiți până peste cap. Hailey și Justin Bieber par mai relaxați după toată drama cu Selena Gomez

Justin și Hailey Bieber sunt nedespărțiți și reușesc să se bucure de fiecare ieșire împreună sau cu prietenii. O dovedesc cele mai recente imagini surprise cu cei doi pe străzile din New York City.

Celebrity Selfies

Imagini inedite de la petrecerea de logodnă a fiicei lui Eminem. Hailie a arătat superb, iar tatăl ei e cum nu se poate mai mândru

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Mathers, le-a oferit fanilor câteva imagini de la petrecerea ei de logodnă cu Evan McClintock. Tânăra în vârstă de 27 de ani, un influencer de top în SUA, a postat câteva imagini pline de romantism pe Instagram.

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool (1)

Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023. Artistul, criticat: ”A vrut s-o plimbe la Liverpool”

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, a ratat calificarea în finala care va avea loc la Liverpool, în luna mai, însă tânărul de 18 ani s-a bucurat în permanență de susținerea iubitei sale, Diana, care a și urcat pe scenă în cadrul competiției.

bebe rexha

Bebe Rexha, într-un costum de baie întreg, cu decolteu în V până la abdomen, după ce în trecut a spus că nu se simte bine în pielea ei

Bebe Rexha, una dintre cele mai în vogă artiste din lume, s-a bucurat recent de o vacanță într-o destinație exotică. Artista de 33 de ani a ales să deschidă caruselul de poze postat pe Instagram cu un selfie într-un costum de baie negru, întreg, de brand, cu un decolteu abisal, până în zona abdomenului.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!