Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Știri

2017 Billboard Women in Music

Francia Raísa, hărțuită de fanii Selena Gomez: „Le cer să se oprească!” Aceasta i-a donat un rinichi artistei

Relația de prietenie dintre Francia Raísa și Selena Gomez este istorie. De curând, aceasta a dezvăluit că fanii cântăreței au amenințat-o după ce a vorbit despre discuția tensionată pe care a avut-o cu aceasta.

liviu varciu si fiica lui cea mare

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 21 de ani: "Prima mea minune". În urmă cu câteva luni, tânăra spunea că relația cu tatăl e mai rece

Liviu Vârciu este un tată mândru. Fiica lui cea mare, Carmina, a împlinit 21 de ani, ocazie care nu putea rămâne nemarcată. Fostul membru al trupei L.A. a postat două imagini cu tânăra pe Instagram și un mesaj aniversar.

DANBALAN80s-94

Dan Bălan lansează un clip filmat la Kiev

Alter ego-ul lui Dan Bălan se întoarce după 16 ani. Este vorba de personajul Crazy Loop care revine cu single-ul „Love Maria", însoțit de un videoclip regizat de către Dan Bălan și filmat la Kiev înainte de război.

Theodor Andrei

Cum s-a îmbrăcat reprezentantul României la Eurovision la ceremonia de deschidere a concursului. A furat privirile cu energia și ținuta

The Weeknd/ Profimedia

The Weeknd, anunțul care i-a surprins pe fani: „Albumul la care lucrez va fi ultimul sub acest nume!”

Fanii au primit o veste care i-a surprins. Cântărețul canadian, cunoscut sub numele de The Weeknd, renunță la numele său de scenă. Artistul a sugerat că vrea să-și „ucidă” personajul și să-și folosească numele adevărat în următorul album.

Antonia

Antonia, electrizantă într-o fustă cu o crăpătură adâncă și într-un top ce-i lasă la vedere decolteul imposibil de ignorat

Antonia știe cum să se facă remarcată și nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției.  Logodnica lui Alex Velea a apărut  într-o ținută excentrică, iar fanii i-au lăsat numeroase reacții la fotografiile postate pe rețelele de socializare. 

Ed Sheeran și Taylor Swift/ Profimedia

Ed Sheeran, despre relația de prietenie cu Taylor Swift: „Este singura persoană care înțelege cu adevărat”

Ed Sheeran și Taylor Swift sunt prieteni de mai bine de un deceniu, având o relație mult mai apropiată decât au lăsat să se vadă până acum. Cântărețul britanic a dezvăluit recent în cadrul unui interviu că artista americană „este singura persoană care îl înțelege”. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!