Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram

Iubita lui Selly, seducătoare într-o rochie extrem de scurtă. Comentariile au curs lanț: „Doctor cu jartele”

Iubita lui Selly a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare. Smaranda Știrbu reușește să-și împartă timpul atât pentru studii, cât și pentru fanii săi din mediul online, iar urmăritorii tinerei de 22 de ani abia așteaptă ca aceasta să-i uimească cu fotografii pline de senzualitate. 

ami

AMI forțează vara. A făcut deja parada costumelor de baie, în posturi senzuale, pregătită de piscină sau de mers la mare

Cu doar câteva zile înainte de venirea oficială a verii, Ami a furat startul. Simpatica solistă le-a prezentat fanilor câteva modele de costume de baie care-i plac și care-i și vin foarte bine.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Shows Off Her Fit Physique, Wearing A Skin-Tight, Green Bodysuit As She Arrives For A Gym Workout In Sydney

Rita Ora, toată fibră și mușchi, într-o salopetă scurtă, ce i-a venit ca turnată pe corpul perfect lucrat la sală

Rita Ora este nelipsită de la sala de fitness și se vede. Artista britanică și-a afișat silueta impresionantă, într-o salopetă verde măsliniu, ce i-a venit mulată ca o a doua piele și i-a pus în evidență aproape fiecare mușchi, în timp ce se îndrepta, evident, către o sală de sport din Sydney, înainte de apariția ei la The Voice Australia.

tina turner

La cât se ridică moștenirea Tinei Turner și la cine va ajunge. Artista și-a pierdut ambii copii biologici în ultimii cinci ani

Moartea Tinei Turner ridică și întrebarea legată de averea legendarei soliste. În urmă cu doi ani, aceasta își vânduse drepturile de imagine pentru 50 de milioane de dolari. Artista care se stabilise în Elveția a vândut, de-a lungul celor cinci decenii de carieră, peste 200 de milioane de discuri.

amfAR Cannes Gala - Antibes, France - 25 May 2023

Bebe Rexha, afectată de comentariile dureroase la adresa ei din cauza fluctuațiilor de greutate. Artista, diagnosticată cu SOP

Bebe Rexha a fost prezentă săptămâna aceasta la Cannes, la amfAR gala, unde a impresionat pe covorul roșu într-o elegantă rochie neagră cu inserții de culoarea pielii. Apariția vedetei de 33 de ani vine după ce anterior a făcut un apel la persoanele care îi critică silueta să renunțe la remarcile urâte și dureroase, după ce artista a luat în greutate 14 de kilograme din cauza afecțiunii cu care a fost diagnosticată recent: sindromul ovarelor polichistice.

shakira la surf

Shakira multitalentata. Un clip în care strunește valurile și placa de surf i-a uimit pe fani: "E ceva ce nu știi să faci?"

Shakirei pare că îi priește mutarea în Miami. Acum o lună și jumătate, cântăreața columbiană se muta alături de cei doi copii în SUA, după ani buni petrecuți în Barcelona.

Tina Turner

Cauza morții legendei muzicale Tina Turner a fost confirmată. Regina rock’n’roll-ului s-a luptat cu o boală incurabilă

Tina Turner a fost una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete din istorie. Aceasta a murit la vârsta de 83 de ani în casa sa din Elveția, iar acum s-a aflat cauza care i-a produs decesul. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!