Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Știri

dana nalbaru

Fiul Danei Nălbaru are șapte ani și învață pentru Bacalaureat. E un copil supradotat, nu a fost o zi la școală și își uimește părinții

După ce s-a retras din viața publică, Dana Nălbaru s-a dedicat vieții de familie, a devenit antreprenoare și a redescoperit religia, apropiindu-se de Dumnezeu. Cei trei copii ai ei și ai actorului Dragoș Bucur sunt principala ei preocupare și marea ei bucurie. Toți trei învață acasă, iar Kadri, băiețelul de șapte ani și jumătate, este un copil supradotat.

Aaron Carter

S-a aflat cauza morții lui Aaron Carter. Cântărețul s-a înecat în cadă, după ce a luat sedative

Aaron Carter a murit la vârsta de 34 de ani pe 5 noiembrie 2022. Acum, rezultatele autopsiei au arătat cauza reală a morții artistului. Potrivit documentelor, rapperul s-a înecat accidental în cadă din cauza sedativelor pe care le luase și a gazului folosit în spray-urile de curățare pe care le inhalase. 

Oana Radu

Oana Radu, pentru prima dată în costum de baie, după ce s-a transformat spectaculos. A slăbit și s-a operat în zona abdomenului

Oana Radu a muncit mult să ajungă la forma fizică cu care astăzi se mândrește. După ce a slăbit zeci de kilograme, solista a început să se pozeze din ce în ce mai încrezătoare, în topuri scurte sau fuste mini, ba chiar și în costum de baie, o premieră pentru ea.

mihai sturzu

Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, și-a împlinit marea dorință. A devenit comandant de aeronavă: "Sunt foarte mândru"

Dana Nălbaru. Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în trupa Hi-Q, în a doua jumătate a anilor '90. După destrămarea formației, fiecare a luat-o pe un drum diferit, iar Mihai a decis să se facă pilot de avion. După 10 ani de zbor se poate lăuda acum că este comandant de aeronavă.

*EXOzzy Osbourne/ ProfimediaCLUSIVE* Ozzy Osbourne out for a walk with his caretaker **WEB MUST CALL*

Ozzy Osbourne și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție. Artistul de 74 de ani, care se luptă cu boala Parkinson, arată extrem de slăbit

Ozzy Osbourne, rockerul legendar în vârstă de 74 de ani, și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție. Artistul, care suferă de boala Parkinson, a fost surprins ieșit la o plimbare în Los Angeles, arătând din ce în ce mai fragil din cauza afecțiunii. 

bebe rexha (1)

Bebe Rexha reacționează după ce a descoperit că este în trend pe TikTok cu un subiect legat de greutatea sa

Bebe Rexha a reacționat după ce a descoperit că este în trend, duminică, pe TikTok, în urma unor comentarii legate de greutatea sa. Artista a mărturisit că se simte descurajată și că este conștientă de faptul că „s-a îngrășat”, dar că lucrează „în fiecare zi” pentru a reintra în formă. 

Mark Sheehan/ Profimedia

Basistul de la The Script, mesaj emoționant transmis după moartea chitaristului Mark Sheehan: „Ne vedem la barul mare din cer, frate”

Moartea chitaristului Mark Sheehan a venit ca un șoc atât pentru fanii artistului, dar mai ales pentru colegii de trupă. Basistul Ban Sargeant nu se poate obișnui cu ideea că prietenul său nu mai este printre cei vii. Acesta a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Ultimele știri

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!