Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA REHAB - ALL AROUND THE WORLD

Știri

stefania

Ștefania forțează vara. Iubita lui Speak are un trup ca din reviste și nu ezită să se arate în costume de baie super decupate

Rareori chiulește de la sala de sport, iar asta se vede cu ochiul liber. Ștefania, iubita lui Speak, a devenit de ceva timp antreprenoare, creând o linie de costume de baie. Pentru că arată perfect și este conștientă de asta, a devenit și cel mai bun model pentru a-și promova afacerea.

shakira si fratele ei

Shakira a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns la vila din Miami. Își caută deja o altă casă în care să stea cu copiii

Nici bine nu a ajuns în SUA, după ce a părăsit definitiv Barcelona alături de cei doi copii ei ei, că Shakira s-a și izbit de o problemă a cărei rezolvare nu poate fi amânată. 

Rita Ora

Rita Ora a bifat încă o apariție îndrăzneață. Artista și-a etalat silueta într-o rochie mini fără bretele

Rita Ora a fost surprinsă din nou într-o ținută plină de senzualitate, în timp ce își promova noul său album. Artista continuă să uimească cu look-urile sale îndrăznețe, în care își etalează cu mândrie silueta de invidiat.

Lourdes Leon

Lourdes Leon, într-o ținută care a lăsat-o mai mult descoperită. Decupajele îndrăznețe și transparențele au furat privirile

Transparențele și decupajele par a fi preferatele lui Lourdes, fiica Madonnei, atunci când vine vorba de ținutele cu care se îmbracă la evenimente. Pentru cea mai recentă ieșire publică, tânăra solistă a ales o pereche de colanți și un body care au lăsat-o mai mult descoperită.

*EXCLUSIVE* Frank Ocean performs at the Coachella Valley Music and Arts Festiva

După show-ul intens criticat din weekend, Frank Ocean își anulează cel de-al doilea concert de la Coachella 2023

Frank Ocean, un star al muzicii R&B, autorul unei prestaţii intens criticate duminica trecută la Coachella, şi-a anulat concertul programat în cel de-al doilea weekend al festivalului californian, invocând o accidentare la picior, informează AFP.

andreea bălan familie

Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a celor două fete: „Toate deciziile sunt la mine”

Andreea Bălan continuă procesele pe care i le-a intentat lui George Burcea și își dorește custodia exclusivă a fetițelor lor. Pe lângă procesul de calomnie pe care i l-a deschis fostului soț, artista continuă să se lupte pentru custodia celor doi fete pe care le are împreună cu fostul soț și pentru pensia alimentară retroactivă.

Loredana Groza

Loredana Groza, irezistibilă în colanți și o cămașă purtată neglijent. Fanii au complimentat-o: „Madonna ar fi invidioasă!”

Fie că alege să îmbrace rochii, fie că poartă jeanși sau chiar pantaloni de trening, Loredana Groza știe să se facă remarcată și a dovedit acest lucru chiar de curând, cu cele mai noi fotografii postate pe rețelele sociale.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!