Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Știri

bebe rexha

Bebe Rexha, într-un costum de baie întreg, cu decolteu în V până la abdomen, după ce în trecut a spus că nu se simte bine în pielea ei

Bebe Rexha, una dintre cele mai în vogă artiste din lume, s-a bucurat recent de o vacanță într-o destinație exotică. Artista de 33 de ani a ales să deschidă caruselul de poze postat pe Instagram cu un selfie într-un costum de baie negru, întreg, de brand, cu un decolteu abisal, până în zona abdomenului.

Mihai Trăistariu și Theodor Andrei

Ce a transmis Mihai Trăistariu după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023: "Această melodie nu avea ce să caute acolo"

Mihai Trăistariu, artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările la Eurovision, locul patru cu piesa "Tornero", în 2006, nu s-a arătat deloc surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în finala Eurovision 2023.

Mariah Carey și Nick Cannon

Nick Cannon, comparație inedită legată de mariajul cu Mariah Carey: "Imaginați-vă că Trump și Putin ar locui în aceeași casă"

Deși au trecut ani buni de când a divorțat de Mariah Carey, Nick Cannon a făcut recent o declarație inedită despre dinamica de la sfârșitul mariajului.

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta la Liverpool

Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia sunt cele zece ţări care s-au calificat în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, la Liverpool. Reprezentantul României Theodor Andrei a cântat melodia „D.G.T. (Off and on)”.

Dolly Parton

Dolly Parton, siluetă ca trasă prin inel la 77 de ani, deși urăște să meargă la sală. A apărut la un eveniment în colanți trei sferturi

Dolly Parton, una dintre cele mai tari voci din muzica country, și-a arătat silueta ca trasă prin inel la un eveniment ce a avut loc în Texas.

DSC05537

PROFM NON-STOP a fost apreciat de peste un milion de ori

1.200.000. Atât de multe aprecieri a strâns LIVE-ul dedicat împlinirii a 30 de ani de PROFM

Shakira enjoys a boat ride with her kids

Shakira, într-o ținută de vară, cu fustă mini. Primele imagini cu artista columbiană, după ce l-a „fermecat” total pe Tom Cruise

Shakira și Tom Cruise au ținut zilele acestea prima pagină a revistelor mondene din America, după ce în weekend au pozat împreună la Marele Premiu de Formula 1 din Miami, spre deliciul fotografilor și al fanilor prezenți la evenimentul auto.

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!