Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Știri

andreea balan

Un milion de euro sau dragostea vieții ei? Andreea Bălan a surprins pe toată lumea cu răspunsul la întrebare

Andreea Bălan a făcut o declarație inedită în cadrul podcastului realizat de Jorge. Celebra cântăreață a răspuns fără ocolișuri la toate întrebările, iar fanii au fost surprinși să afle cât de puține lucruri știu despre artista lor preferată. 

Doja Cat la Met Gala 2023/ Profimedia

Doja Cat s-a transformat în pisicuță la Met Gala. Machiajul prostetic a făcut-o de nerecunoscut, iar rochia a avut un accesoriu inedit

Doja Cat a fost una dintre aparițiile serii la Met Gala 2023. Artista i-a adus un omagiu bizar regretatului designer Karl Lagerfeld, purtând o ținută inspirată de animalul de companie al acestuia, respectiv celebra pisică Choupette.

tish cyrus si dominic purcell

Mama lui Miley Cyrus, cerută de soție de un actor din Prison Break, la un an de la divorțul de Billy Ray Cyrus: "De o mie de ori da"

Mama lui Miley Cyrus și-a găsit fericirea în brațele actorului Dominic Purcell, cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din "Prison Break". Tish și Dominic s-au logodit după o relație de câteva luni.

Ed Sheeran

Ed Sheeran spune că se lasă de muzică dacă va fi găsit vinovat în procesul de plagiat: "Dacă se întâmplă asta, am terminat"

Zilele acestea, Ed Sheeran se află în centrul unei perioade agitate. Acesta "a amenințat" că se lasă de muzică dacă este găsit vinovat în procesul în care este acuzat că a plagiat un cântec celebru al lui Marvin Gaye.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, din nou în centrul atenției după ce a mers la turneul de tenis de la Madrid. Cine ar fi noul ei iubit

Mădălina Ghenea, modelul în vârstă de 36 de ani, este din nou în centrul atenției după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar avea o relație cu tenismenul Grigor Dimitrov.

rita ora

Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, corset extravagant și pantofi cu toc înalt, înainte de Met Gala. Face show din orice apariție

Rita Ora a făcut furori în New York, cu doar o zi înainte de gala Met. Artista a readus în atenție fanilor o ținută inedită, personalizată, marca Chanel.

Delia si Oana Cosanzeana

Ce relație este, de fapt, între Delia Matache și sora ei. Cântăreața a postat mai multe imagini cu Oana pe rețelele de socializare

Delia Matache și sora ei au fost în centrul atenției în ultimele luni după ce Oana a decis să divorțeze de soțul ei și să încheie o căsnicie de aproape șase ani. Sora artistei și-a confirmat rapid noua relație, însă scandalul a început atunci când mama celor două nu a fost de acord cu povestea de dragoste dintre Oana și actualul ei iubit, Radu Siffredi. 

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!