Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER TIFFANY ARIS - OFF40 - LOVE ON THE LINE

Știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Looks Like It's Senorita Round 2: Camila Cabello and Shawn Mendes Spotted Rekindling Their Romance at Coachella!

Shawn Mendes și Camila Cabello nu se mai ascund. Cum au fost filmați cei doi artiști, după sărutul de la Coachella

Cele mai noi imagini surprinse cu Shawn Mendes și Camila Cabello par să confirme că dragostea dintre cei doi s-a reaprins. După ce au fost fotografiați sărutându-se la Festivalul Coachella în weekend, starurile pop au fost filmate miercuri la o plimbare prin Santa Monica, ținându-se de mână.

delia

Delia a stârnit un nou val de critici în mediul online. Fanii sunt deranjați de apariția solistei: „Nu pot să accept această schimbare”

Delia este una dintre cele mai faimoase artiste din România, având milioane de fani care o ascultă și o apreciază pentru talentul său. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artista a fost criticată intens pentru modul în care se îmbracă și pentru prezența sa pe rețelele de socializare.

antonia

Antonia, trup de zeiță într-o fustă cu șliț adânc și într-un top ce-i lasă abdomenul tonifiat la vedere. Artista arată senzațional

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, se regăsește printre cele mai îndrăgite artiste de la noi și nu ratează ocazia de a fi în centrul atenției.

hailey, selena

Drama cu Selena Gomez pare fără sfârșit. Hailey Bieber: În 2023, am trăit unele dintre cele mai grele și triste momente din viața mea

Hailey Bieber pare să facă referiri cu privire la drama fără sfârșit, dintre ea și Selena Gomez, menținută atât de vie de fanii cântăreței de 30 de ani, recunoscând că 2023 a fost până acum unul dintre cei mai grei ani din viața ei. 

Janet Jackson Celebrates Park Theater Residency Debut With

Janet, sora lui Michael Jackson, a găsit fericirea alături de fiul ei: „Pur și simplu iubesc să fiu mamă!”

Janet, sora lui Michael Jackson, și-a îndeplinit visul de a fi mamă la 50 de ani, însă se simte extrem de împlinită, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu.

John Legend și copiii săi/ Foto: Instagram

John Legend, dezvăluiri fără precedent. Ce îi cere fiul său în fiecare dimineață atunci îl conduce la școală: „Este jenant”

John Legend este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală, remarcându-se prin vocea sa inconfundabilă și prin cariera sa impresionantă. Cântărețul de 44 de ani se poate mândri nu doar cu succesul său profesional, ci și cu familia frumoasă pe care o are alături de soția sa, Chrissy Teigen. Cei doi au împreună trei copii, pe Luna Simone Stephens, Esti Maxine Stephens și Miles Theodore Stephens, care le aduc multă bucurie și împlinire în viața personală.

stefania

Ștefania forțează vara. Iubita lui Speak are un trup ca din reviste și nu ezită să se arate în costume de baie super decupate

Rareori chiulește de la sala de sport, iar asta se vede cu ochiul liber. Ștefania, iubita lui Speak, a devenit de ceva timp antreprenoare, creând o linie de costume de baie. Pentru că arată perfect și este conștientă de asta, a devenit și cel mai bun model pentru a-și promova afacerea.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!