Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

andreea balan

Reacția Andreei Bălan la decizia judecătorilor cu privire la fiicele Alinei Sorescu: „O mare nedreptate!”

După ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă, Andreea Bălan a exprimat public revolta sa. Artista, care are și ea două fiice dintr-o căsnicie anterioară cu George Burcea, a ales să fie de partea Alinei Sorescu, susținând că fetițele ei au nevoie acum mai mult de prezența mamei lor.

corina bud

Corina Bud, joacă senzuală pe o plajă exotică, în costum de baie. A fost pozată din toate unghiurile de iubitul misterios

Recent întoarsă dintr-o vacanță în Japonia, Corina Bud s-a îmbarcat deja într-un alt avion cu o destinație exotică. Deși în ultimii ani nu a mai scos multe piese și nici nu a mai ținut concerte atât de des pe cât obișnuia, solista este în continuare în atenția fanilor ei.

antonia alex velea familie

Antonia și Alex Velea sunt foarte stricți cu educația copiilor lor. Ce nu au voie să facă aceștia: „Le spunem NU de fiecare dată”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, având o familie fericită alături de cei doi copii pe care îi au împreună, dar și alături de fiica artistei, Maya, pe care o are din fosta căsnicie cu Vicenzo Castellano. Cei doi cântăreți fac orice pentru a le aduce copiilor lor zâmbetul pe buze, însă țin foarte mult și la educație, astfel că există și momente când sunt mai severi. 

theo rose

Theo Rose, o graviduță îndrăzneață. A pozat cu burtica la vedere, în ipostaze cum nu s-a mai arătat până acum, pe jumătate descoperită

Gravidă în șapte luni, Theo Rose a fost protagonista unei ședințe foto inedite, în care "vedetă" a fost burtica ei rotunjoară. Apreciata solistă în vârstă de 25 de ani își va strânge băiețelul în brațe în doar câteva săptămâni, primul ei copil și al iubitului său, Anghel Damian.

oana matache

Oana Matache a divorțat la notar de tatăl celor doi copii ai ei, după o căsnicie de aproape șase ani. Sora Deliei e într-o altă relație

În urmă cu câteva luni s-a aflat că Oana Matache și soțul ei, Răzvan Miheț, s-au separat, după o căsnicie de aproape șase ani și doi copii împreună. Acum, aceștia au făcut separarea oficială și în fața legii, după ce au divorțat la notar.

Halsey

Halsey s-a despărțit de tatăl fiului ei, după trei ani de relație. Fanii, întristați: „Sper că sunt bine!”

Halsey, artista nominalizată de trei ori la premiile Grammy, s-a despărțit de tatăl fiului ei, Alev, cu care a avut o relație timp de mai bine de trei ani.

Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2019 - Show

Taylor Swift s-a tăiat la mână în timpul unui concert. Ce le-a spus artista fanilor săi: „Nu vă faceţi griji pentru mine”

Cântăreaţa Taylor Swift și-a asigurat fanii că este bine după ce s-a tăiat la mâna în timpul unui spectacol la Houston în cadrul unui turneu în Statele Unite, relatează marţi dpa.

Ultimele știri

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

babs-claudia iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!