Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

Ed Sheeran

Ed Sheeran spune că se lasă de muzică dacă va fi găsit vinovat în procesul de plagiat: "Dacă se întâmplă asta, am terminat"

Zilele acestea, Ed Sheeran se află în centrul unei perioade agitate. Acesta "a amenințat" că se lasă de muzică dacă este găsit vinovat în procesul în care este acuzat că a plagiat un cântec celebru al lui Marvin Gaye.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, din nou în centrul atenției după ce a mers la turneul de tenis de la Madrid. Cine ar fi noul ei iubit

Mădălina Ghenea, modelul în vârstă de 36 de ani, este din nou în centrul atenției după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar avea o relație cu tenismenul Grigor Dimitrov.

rita ora

Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, corset extravagant și pantofi cu toc înalt, înainte de Met Gala. Face show din orice apariție

Rita Ora a făcut furori în New York, cu doar o zi înainte de gala Met. Artista a readus în atenție fanilor o ținută inedită, personalizată, marca Chanel.

Delia si Oana Cosanzeana

Ce relație este, de fapt, între Delia Matache și sora ei. Cântăreața a postat mai multe imagini cu Oana pe rețelele de socializare

Delia Matache și sora ei au fost în centrul atenției în ultimele luni după ce Oana a decis să divorțeze de soțul ei și să încheie o căsnicie de aproape șase ani. Sora artistei și-a confirmat rapid noua relație, însă scandalul a început atunci când mama celor două nu a fost de acord cu povestea de dragoste dintre Oana și actualul ei iubit, Radu Siffredi. 

gina pistol si smiley

Gina Pistol și Smiley, adevărul despre motivele pentru care au decis să nu facă publice imagini cu fiica lor: „Ne dorim să aleagă ea!”

Gina Pistol și Smiley au decis să se căsătorească după mai bine de șase ani de relație, iar în cadrul videoclipului făcut public pe rețelele sociale, aceștia au dezvăluit și motivele pentru care au decis să nu posteze pe rețelele sociale imagini cu fiica lor.

dorian popa

Dorian Popa, despre ce l-a motivat să-și facă un cartier de vile: "Am vrut să-mi aleg singur vecinii"

Cei mai mulți dintre banii câștigați de Dorian Popa din muzică, televiziune sau de pe YouTube și Instagram au fost investiți în imobiliare. Acesta a construit un cartier de vile și, spune el, și-a dorit acest business pentru a-și alege singur vecinii, după ce și-a construit o casă pentru el, iar zona a devenit din ce în ce mai căutată.

Ed Sheeran Trial Day 3

Acuzat de plagiat, Ed Sheeran a cântat la chitară în instanţă la New York

Ed Sheeran a cântat la chitară, joi, într-o sală de judecată a unui tribunal din New York, pentru a se apăra într-un proces în care este acuzat că a plagiat un cântec celebru al lui Marvin Gaye, relatează presa americană, potrivit AFP.

Ultimele știri

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!