Bucuresti | 102,8FM Lost Control cu Marc Rayen JOST - RITUAL (NEW PW)

Știri

madonna

Madonna, internată la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene. Turneul a fost amânat, anunță agentul său

Cântăreaţa americană Madonna, în vârstă de 64 de ani, se recuperează după o "infecţie bacteriană gravă", pentru care a trebuit să fie internată la terapie intensivă pe 24 iunie şi să-şi amâne noul turneu ce urma să înceapă la jumătatea lunii iulie în Canada, a anunţat miercuri agentul său, notează AFP.

andreea balan (1)

Andreea Bălan ia lecții de tenis de la iubitul ei, Victor Cornea. Joacă, sport și sărutări chiar pe teren

Andreea Bălan are o carieră de invidiat pentru care a muncit încă de la o vârstă fragedă, însă nu a fost atât de norocoasă și pe plan sentimental, având parte de relații eșuate care au lăsat-o cu un gust amar. Cu toate acestea, artistei nu-i este frică să se îndrăgostească și luptă pentru a avea o iubire ca-n filme. 

Lewis Capaldi

Lewis Capaldi și-a amânat turneul din cauza problemelor de sănătate: "Încă învăț să mă adaptez la impactul sindromului Tourette"

Cântăreţul scoţian Lewis Capaldi a anunţat că îşi suspendă turneul mondial din cauza problemelor de sănătate care i-au afectat concertul din cadrul Festivalului Glastonbury de săptămâna trecută, informează AFP.

David Stanley, fratele vitreg al lui Elvis

Fratele vitreg al lui Elvis, reacție după ce a susținut că artistul s-a sinucis: „Comentariile mele nu au nicio scuză!”

Fratele vitreg al lui Elvis Presley, David Stanley, și-a cerut scuze după ce a făcut mai multe comentarii nepotrivite despre legendarul artist, el declarând că acesta s-a sinucis.

oana radu

Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Ani întregi, Oana Radu a încercat din răsputeri să scape de kilogramele în plus. A reușit și acum este mândră de ea, motiv pentru care a început să îmbrace ținute care-i pun în evidență noile forme. Mai mult, apare și în costum de baie, ipostază pe care o evita.

Connect-R și Smiley/ Foto: Instagram

Connect-R, dezvăluiri fără precedent. Artistul și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie: „M-am bătut cu el”

Connect-R și Smiley sunt doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, fiind prieteni de ani de zile. Puțini știu însă că cei doi artiști au avut parte și de câteva altercații. Recent, Connect-R a dezvăluit în cadrul unui concert că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. 

Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger, anunțul pe care-l aștepta toată lumea: „Am spus da” Cântăreața și Thom Evans s-au logodit după trei ani de relație

Nicole Scherzinger traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, căci partenerul ei, Thom Evans, a cerut-o de soție. Evenimentul inedit a avut loc recent, pe o plajă din Hawaii.

Ultimele știri

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Justin Bieber

Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"

*EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!

Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!