Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Netflix Golden Globe and Critics Choice Nominee Toast

Rita Ora, mărturisiri neașteptate. Motivul pentru care celebra cântăreața a fost nevoită să facă terapie

Considerată una dintre cele mai de succes artiste pe plan mondial, Rita Ora a recunoscut că a trecut prin momente delicate și a vorbit despre acestea prin muzică, în noul ei album - You and I.

Dorian Popa și-a achiziționat un bolid de lux

Cum a reacționat Dorian Popa atunci când un fan a vrut să se urce în mașina lui de 300.000 de euro fără să-i ceară voie

Nu este niciun secret faptul că Dorian Popa este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașini, însă artistul a fost protagonistul unui moment neplăcut, chiar la scurt timp după ce și-a achiziționat un bolid în valoare de 300.000 de euro.

Britney Spears on social media

Reacția lui Britney Spears după ce fostul soț a spus că familia ei se teme că ar putea să aibă același sfârșit ca Amy Whinehouse

Britney Spears nu a rămas indiferentă în fața declarațiilor potrivit cărora familia ei se teme că folosește substanțe interzise și că ar putea să aibă același sfârșit ca Amy Whinehouse. Astfel, ea a lansat acuzații grave asupra copiilor ei, spunând că aceștia inventează povești.

delia

Delia, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii au rămas fără cuvinte: „La cât mănânci, nu credeam că poți să arați așa”

Delia este cunoscută pentru faptul că are un stil aparte, care îi reprezintă perfect personalitatea. Artista adoră să poarte haine largi, excentrice, iar acest lucru i-a făcut pe fani să creadă că nu se mândrește cu corpul ei și că este destul de complexată. Cu toate acestea, sub ținutele largi, Delia ascunde un corp de zeiță. 

Cristina Ștefania și părinții ei/ Foto: Instagram

Ce cadou i-a făcut Cristina Ștefania tatălui ei de ziua de naștere. Reacția acestuia i-a făcut pe fani să plângă: „Sunteți nebuni”

Cristina Ștefania a reușit să-și îndeplinească unul din cele mai mari visuri, acela de a-i face tatălui ei un cadou uriaș de ziua de naștere. Logodnica lui Speak are o relație specială cu părinții săi, iar acum, după ce și-a format o carieră de succes, a vrut să le arate recunoștința pentru tot ce au făcut pentru ea. 

Shakira și Lewis Hamilton

Shakira și Lewis Hamilton petrec din ce în ce mai mult timp împreună: „Cum să nu-ți placă? E distractiv și cochet”

Shakira și Lewis Hamilton petrec din ce în ce mai mult timp împreună, potrivit unui apropiat al artistei, care a făcut noi dezvăluiri despre situația amoroasă a acesteia. Cântăreața și pilotul de Formula 1 par să se înțeleagă de minune, deși nu au confirmat zvonurile apărute deja de o lună.

mihai traistariu

Mihai Trăistariu, fericit că a scăpat de datorii de sute de mii de lei: "Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul, timpul"

Mihai Trăistariu și-a luat o piatră de pe inimă după ce a scăpat de datoriile de sute de mii de lei. În urmă cu mai bine de trei ani, chiar cu câteva luni înainte de debutul pandemiei de coronavirus, artistul luase cu împrumut de la bancă nu mai puțin de 500.000 de lei. Pentru a stinge din credit, și-a vândut chiar și casa în care a crescut, însă astăzi, poate răsufla ușurat că nu mai este dator.

Ultimele știri

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

denisa tanase

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

Bianca Censori și Kanye West

Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Paris Hilton Celebrating Coachella Weekend One

Paris Hilton, ședință foto nocturnă la Coachella: costum de baie, curea de piele prinsă în talie și cizme cowboy

shakira (24)

Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!