Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Știri

David Stanley, fratele vitreg al lui Elvis

Fratele vitreg al lui Elvis, reacție după ce a susținut că artistul s-a sinucis: „Comentariile mele nu au nicio scuză!”

Fratele vitreg al lui Elvis Presley, David Stanley, și-a cerut scuze după ce a făcut mai multe comentarii nepotrivite despre legendarul artist, el declarând că acesta s-a sinucis.

oana radu

Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Ani întregi, Oana Radu a încercat din răsputeri să scape de kilogramele în plus. A reușit și acum este mândră de ea, motiv pentru care a început să îmbrace ținute care-i pun în evidență noile forme. Mai mult, apare și în costum de baie, ipostază pe care o evita.

Connect-R și Smiley/ Foto: Instagram

Connect-R, dezvăluiri fără precedent. Artistul și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie: „M-am bătut cu el”

Connect-R și Smiley sunt doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, fiind prieteni de ani de zile. Puțini știu însă că cei doi artiști au avut parte și de câteva altercații. Recent, Connect-R a dezvăluit în cadrul unui concert că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. 

Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger, anunțul pe care-l aștepta toată lumea: „Am spus da” Cântăreața și Thom Evans s-au logodit după trei ani de relație

Nicole Scherzinger traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, căci partenerul ei, Thom Evans, a cerut-o de soție. Evenimentul inedit a avut loc recent, pe o plajă din Hawaii.

deliric si inna

Inna și Deliric, surprinși în ipostaze tandre pe iaht și la piscină. Cei doi artiști se bucură din plin de zilele de vară

Inna și Deliric au profitat de câteva zile libere și au plecat într-o vacanță de vis. Cei doi artiști s-au bucurat de o plimbare cu iahtul și au făcut publice mai multe fotografii din escapada lor. 

alexandra stan

Iubește hainele transparente și nu se teme să le poarte în public. Alexandra Stan, într-o rochie verde neon care a lăsat mult la vedere

Senzualitatea este unul dintre punctele forte ale Alexandrei Stan, atribut pentru care este apreciată de o mulțime de fani. Pe lângă muzica ei, care a și trecut granițele țării, blonda mizează și pe această putere de seducție pe care o deține din plin.

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă la 53 de ani, într-o rochie din latex, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Cea mai frumoasă!”

Loredana Groza are 53 de ani, se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată, dovadă fiind și cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!