Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Anna Lesko

Anna Lesko s-a filmat la sală, iar fanii au fost cuceriți. Cântăreața, mândră tare de abdomenul de fier, cu pătrățele bine definite

Nu este niciun secret faptul că Anna Lesko reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 43 de ani, însă artista și-a impresionat complet prietenii virtuali, de curând, când și-a etalat abdomenul tonifiat.

adda

Adda, despre perioada de calvar trăită înainte să fie diagnosticată cu boala Lyme: Aveam momente în care nu știam unde sunt, cine sunt

În urmă cu un an, Adda a aflat că suferă de boala Lyme, după mai bine de un an și jumătate de diagnostice greșite, mulți bani cheltuiți și suferință. Urmează în continuare un tratament de durată, care o ajută însă, și speră ca la sfârșit să se declare învingătoare și să scape de suferința instalată în 2020.

delia

Delia ascunde un corp de model pe sub hainele largi pe care le poartă. Și-a făcut poze în cel mai decupat costum de baie

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Delia iubește moda, dar în viața de zi cu zi preferă ca acest lucru să se traducă prin confort. Așa se face că poartă deseori haine supradimensionate, largi, care-i ascund corpul. Această preferință vine și din dorința de a se simți confortabil și la nivel mental, să nu se streseze dacă ar putea păți vreun accident vestimentar care să arate mai mult decât și-ar dori.

Iuliana Beregoi / Foto: TikTok

Iuliana Beregoi și-a modificat bolidul de 90.000 de euro. Este singura mașină din Europa care are culoarea aceasta

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, atât din Republica Moldova, cât și din România. Tânăra de doar 18 ani are un succes colosal în industria muzicală, fiind urmărită de milioane de fani pe rețelele de socializare. 

Lourdes Leon

Fiica Madonnei, în salopetă mulată, din dantelă, pe o masă de biliard. Lourdes Leon, ședință foto incendiară pentru W Magazine

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, calcă pe urmele mamei ei, cu o serie de fotografii nonconformiste. Aceasta a pozat în ipostaze pline de senzualitate, pentru cea mai recentă ședință foto organizată de W Magazine.

Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, definiția senzualității. Celebra cântăreață, fabuloasă într-o rochie cu o crăpătură adâncă

Lavinia Pîrva nu se teme să recunoască că a apelat la ajutorul specialiștilor esteticieni pentru mici „ajustări”, astfel că reușește să fie într-o formă fizică de invidiat.

theodor andrei si mama lui

Mama lui Theodor Andrei, dezamăgită de criticile primite de fiul ei după Eurovision: "Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?"

Simona, mama și impresara lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, se arată mâhnită și dezamăgită de reacțiile negative ale unei părți din public la adresa fiului ei, după ce acesta nu a reușit să se califice în finala competiției internaționale de muzică.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!