Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ONE REPUBLIC - NOBODY

Știri

andreea balan (1)

Andreea Bălan ia lecții de tenis de la iubitul ei, Victor Cornea. Joacă, sport și sărutări chiar pe teren

Andreea Bălan are o carieră de invidiat pentru care a muncit încă de la o vârstă fragedă, însă nu a fost atât de norocoasă și pe plan sentimental, având parte de relații eșuate care au lăsat-o cu un gust amar. Cu toate acestea, artistei nu-i este frică să se îndrăgostească și luptă pentru a avea o iubire ca-n filme. 

Lewis Capaldi

Lewis Capaldi și-a amânat turneul din cauza problemelor de sănătate: "Încă învăț să mă adaptez la impactul sindromului Tourette"

Cântăreţul scoţian Lewis Capaldi a anunţat că îşi suspendă turneul mondial din cauza problemelor de sănătate care i-au afectat concertul din cadrul Festivalului Glastonbury de săptămâna trecută, informează AFP.

David Stanley, fratele vitreg al lui Elvis

Fratele vitreg al lui Elvis, reacție după ce a susținut că artistul s-a sinucis: „Comentariile mele nu au nicio scuză!”

Fratele vitreg al lui Elvis Presley, David Stanley, și-a cerut scuze după ce a făcut mai multe comentarii nepotrivite despre legendarul artist, el declarând că acesta s-a sinucis.

oana radu

Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Ani întregi, Oana Radu a încercat din răsputeri să scape de kilogramele în plus. A reușit și acum este mândră de ea, motiv pentru care a început să îmbrace ținute care-i pun în evidență noile forme. Mai mult, apare și în costum de baie, ipostază pe care o evita.

Connect-R și Smiley/ Foto: Instagram

Connect-R, dezvăluiri fără precedent. Artistul și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie: „M-am bătut cu el”

Connect-R și Smiley sunt doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, fiind prieteni de ani de zile. Puțini știu însă că cei doi artiști au avut parte și de câteva altercații. Recent, Connect-R a dezvăluit în cadrul unui concert că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. 

Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger, anunțul pe care-l aștepta toată lumea: „Am spus da” Cântăreața și Thom Evans s-au logodit după trei ani de relație

Nicole Scherzinger traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, căci partenerul ei, Thom Evans, a cerut-o de soție. Evenimentul inedit a avut loc recent, pe o plajă din Hawaii.

deliric si inna

Inna și Deliric, surprinși în ipostaze tandre pe iaht și la piscină. Cei doi artiști se bucură din plin de zilele de vară

Inna și Deliric au profitat de câteva zile libere și au plecat într-o vacanță de vis. Cei doi artiști s-au bucurat de o plimbare cu iahtul și au făcut publice mai multe fotografii din escapada lor. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!