Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - NE VEDEM NOI

Știri

andreea banica si fata ei

Fiica Andreei Bănică, frumoasă ca o păpușă la banchetul clasei a VIII-a. În roz din cap până-n picioare, Sofia a fost ca o Barbie

Andreea Bănică are multe motive de mândrie, dar cel mai tare o bucură și o animă toate evenimentele din viața copiilor ei. Sofia, fiica artistei, a avut banchetul de sfârșit de gimnaziu, o etapă pentru care orice adolescentă se pregătește cu plăcere și încântare.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie, sub duș. Actrița i-a impresionat pe fani: „Ești pur și simplu irezistibilă”

Mădălina Ghenea este, fără doar și poate, definiția senzualității și a dovedit acest lucru în repetate rânduri. Mai mult de atât, ea și-a impresionat din nou prietenii virtuali, după ce a făcut publice imagini de la un shooting.

ana baniciu si mircea baniciu

Ana Baniciu, piesă de suflet alături de tatăl ei, la un an de când și-a pierdut mama: "Mama, am făcut piesă cu tata! Am împlinit visul"

Ana Baniciu a lansat prima piesă alături de tatăl ei, Mircea Baniciu, chiar de 1 iunie. Melodia "Copilul" a ajuns imediat la sufletele oamenilor, emoționându-i până la lacrimi, cu atât mai mult cu cât vorbește despre perioada magică a fiecăruia dintre noi. Piesa plină de sensibilitatea a fost lansată la un an de la moartea mamei Anei.

Inna/ Foto: Instagram

Inna, imagini controversate pe rețelele de socializare. Fanii nu s-au putut abține: „Cam nepotrivită ținuta”

Inna a stârnit din nou controverse cu noile sale fotografii postate pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a expus silueta într-un costum de baie îndrăzneț, iar fanii săi au considerat-o mult prea indecentă. 

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: "Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv"

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Fiecare are o carieră bine consolidată, fanii lui, dar împreună sunt nu numai mai puternici, ci și mai simpatizați. În vara acestui an sărbătoresc 15 ani de căsnicie, dar trecerea timpului i-a făcut să fie mai uniți și mai îndrăgostiți.

delia

Cum arăta Delia în copilărie. Artista a făcut publice fotografii rare cu ea și sora ei: „Ce a trecut viața”

Delia, acum în vârstă de 41 de ani, a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Cu toate acestea, artista nu uită de unde a plecat și, cu nostalgie, a făcut publice pe rețele de socializare mai multe fotografii din copilărie. 

Connect-R și Misha selfie Instagram

Connect-R, adevărul despre divorțul de Misha: „Nu a putut să treacă peste trădare!” Cântărețul a recunoscut că i-a fost infidel

Connect-R și Misha au fost căsătoriți cinci ani, iar apoi, după divorț, au rămas în relații foarte bune. Acum, însă, artistul a dezvăluit care a fost motivul separării.

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!