Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Știri

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Kanye West nu-și poate ține mâinile departe de Bianca Censori. Artistul și soția sa, surprinși în ipostaze tandre în Los Angeles

Kanye West și Bianca Censori au fost surprinși în ipostaze tandre, la câteva zile după ce au apărut imagini cu ei având o discuție tensionată. Artistul și soția lui au vrut să demonstreze că se iubesc și că nu există probleme în relația lor, astfel că, imaginile realizate de paparazzi zilele trecute l-au arătat pe rapperul celebru într-o ipostază foarte rară. 

theo rose

Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos. Primele declarații ale artistei: „E aici! E superb”

Theo Rose a devenit în sfârșit mamă. Cântăreață a născut în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos și a făcut și primele declarații direct de pe patul de spital.

Connect-R și Misha selfie Instagram

De ce nu-și reface Connect-R viața la cinci ani de la divorțul de Misha: „Eu voi ține ușa asta deschisă”

Connect-R nu a ezitat niciodată să vorbească despre cele mai sensibile subiecte, iar acum, după ce a dezvăluit care au fost motivele pentru care a divorțat de Misha, a spus și ce îl împiedică să nu-și facă o relație.

Fiica adoptivă a lui Eminem s-a căsătorit

Fiica adoptivă a lui Eminem, după ce s-a căsătorit: „Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea!” Primele imagini de la nuntă

Alaina Scott, fiica cea mare a lui Eminem, s-a căsătorit cu Matt Moeller, vinerea trecută, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în aer liber, în Detroit, în Statele Unite ale Amercii.

nicole cherry

Cum arată Nicole Cherry în costum de baie. Artista a dat startul pozelor de la piscină: „Ce corp perfect ai”

Nicole Cherry a dat startul fotografiilor de la piscină. Cântăreața în vârstă de 24 de ani s-a fotografiat într-un costum de baie îndrăzneț, spre mirarea fanilor săi, care nu au mai văzut-o de mult într-o astfel de ipostază. 

gina pistol si smiley

Singura cerință pe care Gina Pistol a avut de la Smiley în luna de miere: „Nu e ceva de povestit acasă”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai, iar la câteva zile după nuntă au plecat în luna de miere, în Sudul Franței. Chiar dacă sunt în vacanță, artistul și prezentatoarea TV nu au uitat de fanii lor, astfel că, pe rețelele de socializare, aceștia postează o mulțime de videoclipuri și fotografii în care le arată aventura lor. 

Selena Gomez și Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber le cere fanilor să nu îi mai lase comentarii răutăcioase Selenei Gomez: Nu vreau asta, nu voi susține niciodată așa ceva

Hailey Baldwin Bieber se detașează de fanii care au lăsat comentarii „urâte” în numele ei la o postare a Selenei Gomez pe Instagram: „Nu vreau asta”.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!