Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez wraps up a quick workout sesh!

Jennifer Lopez, în colanți și o bustieră foarte decupată, după un antrenament intens la sală. La 53 de ani, mai în formă ca oricând

Fitnessul e un stil de viață pentru Jennifer Lopez. Artista americană e nelipsită de la sala de antrenamente. Paparazii au surprins-o zilele trecute la Tracy Anderson Gym in Studio City.

Taylor Swift

Taylor Swift, prima femeie cu patru albume simultan în Top 10 în SUA. Ea a doborât şi un record stabilit de Barbra Streisand

Taylor Swift a devenit prima femeie din istorie care are patru albume în Top 10 al US album chart simultan. Ea a depăşit totodată un record stabilit de Barbra Streisand, devenind artista cu cele mai multe albume No 1 din istorie, relatează The Guardian.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, însă aceasta a ales să-și păstreze zâmbetul pe buze, iar astăzi, de ziua ei, are o singură dorință.

stire

Vara asta asculți Matinalul Lejer de Vară cu Liza și Ionuț!

De luni, la PROFM începe Matinalul Lejer de Vară.

trupa aqua

Cum arată azi membrii trupei Aqua, la 26 de ani de când au lansat "Barbie Girl". Piesa are 1,2 miliarde de vizionări pe YouTube

WSJ Innovator Awards, Arrivals, New York, USA - 02 Nov 2022

Hailey Bieber, după ce a folosit filtrul viral pe TikTok, care îmbătrânește: „Arăt exact ca bunica!” Imaginea i-a cucerit pe fani

Hailey Bieber se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a încerca trendul de pe TikTok, acel filtru de îmbătrânire, la scurt timp după ce Kylie Jenner și-a uimit fanii cu rezultatele ei.

Rod Stewart

Rod Stewart, pe scenă cu sora lui de 94 de ani. Fanii s-au emoționat până la lacrimi: "Nu mă așteptam să plâng văzând asta"

Rod Stewart le-a pregătit o surpriză cu totul specială fanilor care au asistat la ultimul show din Marea Britanie, parte a turneului său. Artistul în vârstă de 78 de ani a adus-o pe scena din Edinburgh pe Mary, sora lui de 94 de ani.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!