Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC POST MALONE - CHEMICAL

Știri

zayn malik blond instagram

Zayn Malik a rupt tăcerea despre conflictul pe care l-a avut cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o:„Sunt probleme de familie”

Zayn Malik a rupt tăcerea despre confruntarea pe care a avut-o cu Yolanda Hadid, mama partenerei lui, care l-a acuzat de hărțuire.

Shakira și Lewis Hamilton

Shakira și Lewis Hamilton, din nou împreună: „Au petrecut până dimineața într-un club, păreau să se distreze de minune”

În ultima perioadă, zvonurile potrivit cărora Shakira ar avea o relație cu Lewis Hamilton au fost tot mai intense, iar acum au apărut noi informații, căci cei doi au fost văzuți distrându-se într-un club din Londra.

Ricky Martin is seen sunbathing at Hotel du Cap Eden Roc in Antibes during Cannes Film Festival

Ricky Martin își îneacă supărarea divorțului în compania fiilor săi gemeni. Băieții și superstarul au ieșit cu iahtul pe mare

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au anunțat, zilele trecute, că divorțează, după șase ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică pe nume Lucia, în vârstă de patru ani, și un fiu de trei ani, pe nume Renn. De asemenea, Ricky Martin are și doi băieți, pe gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, care au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

liviu-teodorescu-blanaa2

Motivul care a dus la cearta dintre Liviu Teodorescu și Marius Moga. Compozitorul i-a fost mentor: „Devenise frustrant”

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut în urma participării sale la un concurs televizat de muzică, devenind rapid preferatul publicului. Ulterior, artistul a ajuns la o plajă și mai mare de oameni, atunci când a jucat în serialul Pariu cu viața. Talentul său muzical a fost descoperit de cântărețul și compozitorul Marius Moga, iar cei doi au colaborat pentru o perioadă lungă de timp, înainte ca relația dintre ei să se strice și să încheie colaborarea. 

cornel ilie

Copiii lui Cornel Ilie de la Vunk nu știu de divorțul părinților nici la trei ani de când s-a întâmplat: "Probabil ei înțeleg ceva"

Cornel lie a surprins multă lume în 2020, când a anunțat divorțul de soția lui, Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii. Iată că acum, trei ani mai târziu, vocalistul trupei Vunk, a declarat că nici fetița și nici băiețelul lui nu știu de despărțire.

inna

Cum era Inna în copilărie și ce relație are artista cu părinții ei: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele”

Inna se află în topul celor mai cunoscute și apreciate cântărețe, atât din România, cât și din străinătate, și nu e de mirare că a reușit să aibă milioane de fani din întreaga lume. Cântăreața este carismatică, talentată și extrem de frumoasă și, chiar dacă postează tot ce face pe rețelele de socializare, aceasta este foarte discretă când vine vorba despre familia sa.

beyoncemain2

Beyonce, acuzată că nu și-a cunoscut niciodată fratele vitreg, deși locuiește la câțiva kilometri de el: Întreabă de ce nu-l iubește!

Fratele vitreg al lui Beyonce, Nixon, a întrebat de ce sora sa mai mare nu îl iubește, declară mama lui într-un interviu emoționant. Adolescentul în vârstă de 13 ani a venit pe lume în urma unei aventuri dintre Matthew Knowles, tatăl lui Beyonce și actrița de origine canadiană Alexsandra Wright.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!