Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ANDIA - SFARSITUL LUMII

Știri

Dua Lipa

Dua Lipa, spectaculoasă și strălucitoare din cap până-n picioare, într-o rochie total transparentă, la premiera filmului "Barbie"

E una dintre cele mai de succes tinere artiste din lume. Înaltă, frumoasă și sigură pe ea, cu milioane de fani, Dua Lipa face un spectacol din fiecare apariție. La premiera filmului "Barbie", bruneta a strălucit într-o rochie argintie, din plasă, total transparentă.

Ricky Martin și Jwan Yosef

Noi dezvăluiri despre Ricky Martin și Jwan Yosef după ce s-a aflat de divorț: „Au ales ce e mai bine pentru ei, pentru copiii lor!”

Au trecut câteva zile de când s-a aflat că Ricky Martin și Jwan Yosef au anunțat că divorțează, iar acum ies la iveală noi detalii. Mai exact, se pare că aceștia ar fi avut o relație deschisă, potrivit unor surse citate de către jurnaliștii de la Daily Mail.

theo rose

Theo Rose vrea să slăbească, la o lună după ce a născut: „Nu se închid blugii, trebuie să îmi micșorez talia”

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată pe 14 iunie, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe micuțul Sasha. Artista se bucură de această perioadă frumoasă din viața lor din plin, dar totodată nu a putut ascunde faptul că silueta ei nu mai este la fel cum era înainte de a rămâne însărcinată.

crbl

De ce s-a mutat, de fapt, CRBL în Spania: „Mă simțeam foarte obosit și aveam o formă de saturație”

În urmă cu ceva timp, CRBL și soția sa au luat decizia de a se muta din țară. Alături de Elena și de fiica lor, Alessia, artistul a locuit pentru o perioadă în Spania, iar recent acesta a dezvăluit și care a fost motivul pentru care au făcut această schimbare radicală. 

Drake puts on quite a show for his star-studded Super Bowl Party!

Drake, vizat și el de atacurile asupra muzicienilor aflați pe scenă. Un fan a aruncat spre el cu un telefon mobil

Drake este cea mai recentă victimă a unui atac pe scenă, după ce un fan a aruncat spre el cu un telefon mobil în timp ce artistul susținea un concert la Chicago. Din fericire, nu a fost rănit. Luna trecută, Bebe Rexha a ajuns la spital după ce o persoană din public a lovit-o tot cu un telefon, pe când aceasta cânta într-un spectacol. Kelsea Ballerini, Ava Max și Harry Styles au fost și ei vizați de astfel de gesturi teribile. 

theo rose

Reacția lui Theo Rose atunci când mama sa a anunțat-o că vine la ea să o ajute cu băiețelul: „Ce să faci la mine, ai înnebunit?”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți, după ce artista l-a născut pe micuțul Sasha. Viața lor s-a schimbat total de la apariția copilului și, chiar dacă Theo susține că se descurcă minunat în creșterea copilului, artista a recunoscut că apreciază ajutorul primit de la mama ei și mama lui Anghel. 

delia

Delia, fabuloasă într-un costum de baie. Cântăreața și-a impresionat prietenii virtuali: „Ești superbă”

Nu este niciun secret faptul că Delia adoră hainele largi, însă ea își surprinde frecvent prietenii virtuali și cu ținute mai deosebite.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!