Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Știri

liviu-teodorescu-blanaa2

Motivul care a dus la cearta dintre Liviu Teodorescu și Marius Moga. Compozitorul i-a fost mentor: „Devenise frustrant”

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut în urma participării sale la un concurs televizat de muzică, devenind rapid preferatul publicului. Ulterior, artistul a ajuns la o plajă și mai mare de oameni, atunci când a jucat în serialul Pariu cu viața. Talentul său muzical a fost descoperit de cântărețul și compozitorul Marius Moga, iar cei doi au colaborat pentru o perioadă lungă de timp, înainte ca relația dintre ei să se strice și să încheie colaborarea. 

cornel ilie

Copiii lui Cornel Ilie de la Vunk nu știu de divorțul părinților nici la trei ani de când s-a întâmplat: "Probabil ei înțeleg ceva"

Cornel lie a surprins multă lume în 2020, când a anunțat divorțul de soția lui, Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii. Iată că acum, trei ani mai târziu, vocalistul trupei Vunk, a declarat că nici fetița și nici băiețelul lui nu știu de despărțire.

inna

Cum era Inna în copilărie și ce relație are artista cu părinții ei: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele”

Inna se află în topul celor mai cunoscute și apreciate cântărețe, atât din România, cât și din străinătate, și nu e de mirare că a reușit să aibă milioane de fani din întreaga lume. Cântăreața este carismatică, talentată și extrem de frumoasă și, chiar dacă postează tot ce face pe rețelele de socializare, aceasta este foarte discretă când vine vorba despre familia sa.

beyoncemain2

Beyonce, acuzată că nu și-a cunoscut niciodată fratele vitreg, deși locuiește la câțiva kilometri de el: Întreabă de ce nu-l iubește!

Fratele vitreg al lui Beyonce, Nixon, a întrebat de ce sora sa mai mare nu îl iubește, declară mama lui într-un interviu emoționant. Adolescentul în vârstă de 13 ani a venit pe lume în urma unei aventuri dintre Matthew Knowles, tatăl lui Beyonce și actrița de origine canadiană Alexsandra Wright.

delia si sotul ei

Delia și-a sărbătorit soțul în Saint Tropez. Și solista, și partenerul ei au dansat pe mese la un faimos local de lux

Sunt frumoși, bogați, împart aceleași pasiuni și se iubesc la fel ca în ziua în care au devenit soț și soție. Este vorba despre Delia și partenerul ei, Răzvan Munteanu, care se află zilele acestea, alături de o gașcă de prieteni, în Saint Tropez. În exclusivistul orășel de la mare au și decis să facă o super petrecere de ziua lui Răzvan.

Camila Cabello

Camila Cabello s-a pozat în costum de baie, în vacanța în Grecia. 1,5 milioane de like-uri, strânse în nici 24 de ore

După o perioadă stresantă și aglomerată, Camila Cabello a decis să plece în Europa pentru a se relaxa. A ales Grecia pentru vacanța de vară, unde a înotat în voie și, spune ea, fără stresul de a da peste rechini, așa cum i se poate întâmpla în Florida.

lidia buble

Lidia Buble, despre neplăcerile din vacanțe. Cum a rămas fără genți de 20.000 de euro și diamante: "N-am reușit să recuperez nimic"

Mare iubitoare de vacanțe, de lucruri frumoase și de accesorii scumpe, Lidia Buble are o adevărată colecție de bijuterii, pantofi și genți, care mai de care mai prețioase, pe care le ia și cu ea pe unde pleacă. Cu ocazia unor escapade în afara țării, solistei i-a fost micșorată colecția de către hoții care i-au umblat în valize.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!