Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME (NEW PW)

Știri

alexandra stan

Iubește hainele transparente și nu se teme să le poarte în public. Alexandra Stan, într-o rochie verde neon care a lăsat mult la vedere

Senzualitatea este unul dintre punctele forte ale Alexandrei Stan, atribut pentru care este apreciată de o mulțime de fani. Pe lângă muzica ei, care a și trecut granițele țării, blonda mizează și pe această putere de seducție pe care o deține din plin.

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă la 53 de ani, într-o rochie din latex, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Cea mai frumoasă!”

Loredana Groza are 53 de ani, se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată, dovadă fiind și cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale.

Anna Lesko

Anna Lesko, videoclipul care le-a dat de gândit fanilor: „Oare cine filmează?”. Artista își ține relația departe de ochii lumii

Anna Lesko și-a pus fanii pe gânduri cu ultimele imagini postate pe rețelele de socializare. Recent, cântăreața originară din Republica Moldova a plecat într-o vacanță cu fiul ei, unde s-au bucurat de vremea însorită și de peisajul inedit.

Shakira și Gerard Pique

Shakira a aflat că a fost înșelată de Pique în timp ce tatăl ei era la Terapie Intensivă: "Toate mi se întâmplau în același timp"

La mai bine de un an de când s-a despărțit de Gerard Pique, Shakira își amintește de un alt episod dureros pe care a trebuit să-l îndure în aceeași perioadă.

botez fetita andreea antonescu 1

Andreea Antonescu, botez ca în povești pentru fiica ei, Venice Victoria. La ce tradiție au vrut și solista, și nașul să renunțe

Andreea Antonescu i-a organizat micuței sale de șase luni, Venice Victoria, un botez de poveste. Deși s-a despărțit de tatăl fiicei sale, cântăreața și fostul iubit au făcut front comun la eveniment și au lăsat în spate orice neînțelegeri. 

Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Ștefan Bănică apare des în public cu ochelarii de soare: „E normal, e firesc”

Ștefan Bănică arată uimitor la vârsta de 55 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Are o carieră de succes și este îndrăgit de milioane de români. Adesea, artistul este văzut în public și în emisiuni TV purtând ochelari de soare, iar recent, cântărețul a dezvăluit motivul pentru care optează atât de des pentru această accesorizare.

Lidia Buble

Nu încetează să-și surprindă prietenii. Lidia Buble, acoperită doar de un cearșaf. Fanii au reacționat: „Superbă”

Lidia Buble este cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar de curând și-a surprins din nou prietenii virtuali.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!