Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

tina, afida

Cea mai mare durere a Tinei Turner nu a avut legătură cu violența și bolile pe care le-a îndurat. Dezvăluirile norei artistei

Mare parte din viața faimoasei Tina Turner a fost agonie. Ani de zile victimă a violenței domestice, urmați apoi de diagnostice crunte care i-au transformat total stilul de viață, dar cu toate aceasta cea mai mare durere pe care a experimentat-o vreodată a avut legătură cu copiii ei. Nora artistei a dezvăluit în primul ei interviu de la moartea vedetei că aceasta nu a putut niciodată să treacă peste sinuciderea fiului ei, Craig, și s-a temut mereu că celălalt băiat, Ronnie, va deveni la fel de abuziv și violent ca tatăl lui, Ike.

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, apariție de milioane la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol: „Georgina Rodriguez de România”

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă. Artistul și prezentatoarea TV au sărbătorit într-un mod inedit, având alături de ei multe vedete din showbiz-ul românesc. Printre cei care și-au făcut apariția la nunta anului 2023 a fost și Cristina Ștefania, alături de logodnicul ei Speak.

loredana groza

Loredana Groza a furat toate privirile la nunta lui Smiley. A ales cea mai scurtă rochie din garderobă, decoltată până la abdomen

Tot showbizul s-a strâns la ceea ce s-a numit nunta anului, cununia și petrecerea lui Smiley și a Ginei Pistol. Nu a lipsit colega de breaslă a artistului, Loredana Groza, care a ales o ținută simplă, dar de mare efect.

Britney Spears și Lynne Spears

Britney Spears a făcut pace cu mama ei, după ani întregi de conflicte: "Recunoscătoare că putem bea o cafea împreună după 14 ani"

Într-o postare surprinzătoare pe Instagram, Britney Spears a dezvăluit că a făcut pace cu mama ei și că aceasta i-a trecut pragul casei pentru prima dată în trei ani.

gina, smiley

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, la marginea pădurii Snagov, într-un loc idilic. "Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng", a declarat Gina, potrivit news.ro.

Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram

Iubita lui Selly, seducătoare într-o rochie extrem de scurtă. Comentariile au curs lanț: „Doctor cu jartele”

Iubita lui Selly a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare. Smaranda Știrbu reușește să-și împartă timpul atât pentru studii, cât și pentru fanii săi din mediul online, iar urmăritorii tinerei de 22 de ani abia așteaptă ca aceasta să-i uimească cu fotografii pline de senzualitate. 

ami

AMI forțează vara. A făcut deja parada costumelor de baie, în posturi senzuale, pregătită de piscină sau de mers la mare

Cu doar câteva zile înainte de venirea oficială a verii, Ami a furat startul. Simpatica solistă le-a prezentat fanilor câteva modele de costume de baie care-i plac și care-i și vin foarte bine.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!