Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC SOFIA REYES - COBARDE

Știri

theo rose

Reacția lui Theo Rose atunci când mama sa a anunțat-o că vine la ea să o ajute cu băiețelul: „Ce să faci la mine, ai înnebunit?”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți, după ce artista l-a născut pe micuțul Sasha. Viața lor s-a schimbat total de la apariția copilului și, chiar dacă Theo susține că se descurcă minunat în creșterea copilului, artista a recunoscut că apreciază ajutorul primit de la mama ei și mama lui Anghel. 

delia

Delia, fabuloasă într-un costum de baie. Cântăreața și-a impresionat prietenii virtuali: „Ești superbă”

Nu este niciun secret faptul că Delia adoră hainele largi, însă ea își surprinde frecvent prietenii virtuali și cu ținute mai deosebite.

nosfe si madalina cretan (2)

Soția lui Nosfe, la 9 luni de la moartea rapperului: "Nu vreau ca fiica mea să-și amintească de mama ei ca fiind o legumă pe canapea"

Au trecut nouă luni de la moartea rapperului Nosfe, iar soția lui, Mădălina Crețan, încă se adaptează la traiul fără el. Îl poartă în inimă, în minte și în privirea fiicei lor, Iris, în vârstă de șapte ani.

oana radu

Oana Radu, misterioasă și senzuală, într-un body cu transparențe. Aprecieri de la fani pentru ambiție și forma fizică

Oana Radu devine din ce în ce mai îndrăzneață în atitudine și ținute, după ce a ajuns la forma fizică pe care și-a dorit-o întotdeauna. 

alina eremia

Alina Eremia, pozată de iubit la piscină, într-un costum de baie cu decupaje curajoase. Cei doi sunt în vacanță în Grecia

Alina Eremia se bucură de o vacanță frumoasă în Grecia, unde a mers alături de iubit și de prieteni, pentru a se relaxa și a se destresa între perioadele aglomerate de concerte, înregistrări și ședințe foto. Deși a mers cu gașca, artista și partenerul ei, Edi Barbu, și-au făcut timp și pentru momente frumoase în doi.

Madonna

Noi informații despre Madonna. Ce este Narcan, medicamentul folosit pentru a o readuce la viață înainte de a fi internată ATI

A trecut mai bine de o săptămână de când Madonna a fost internată de urgență, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre starea ei. Mai exact, înainte de a ajunge în spital, acesteia i-a fost făcută o injecție cu Narcan.

Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia

Britney Spears a fost lovită de bodyguardul baschetbalistului Victor Wembanyama. Garda de corp a crezut că este o fană agresivă

Britney Spears a fost lovită de unul dintre membrii echipei de securitate a baschetbalistului Victor Wembanyama, miercuri seară, în restaurantul unui hotel din Las Vegas. Cântăreața se afla alături de soțul ei, Sam Asghari, și de alte două persoane.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!