Bucuresti | 102,8FM RAY DALTON - ALL WE GOT

Știri

jlo și ben affleck

Jennifer Lopez, îndrăgostită până peste cap de Ben Affleck. Cum își exprimă iubirea pentru bărbatul vieții ei

Jennifer Lopez își sărbătorește dragostea cu Ben Affleck în toate modurile posibile. La un an de la nunta de poveste, solista a dezvăluit câteva versuri din piesa "Dear Ben Part II", în care-și cântă iubire pentru bărbatul cu care s-a căsătorit la aproape 20 de ani de la prima lor logodnă.

Rita Ora on social media

Rita Ora, fizic fenomenal într-un costum de baie argintiu, pe iaht în Ibiza. „Dumnezeule, ce corp!”, au reacționat fanii

Rita Ora și-a expus silueta fenomenală într-un costum de baie minuscul, în timp ce se bucură de o vacanță pe iaht alături de soțul ei, Taika Waititi, în Ibiza. 

andra

Andra, imagini rare în costum de baie. Fotografiile au stârnit vâlvă printre fani: „Frumoasă, dar e însărcinată?”

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, Andra se bucură în prezent de o vacanță în Marbella, Spania, acolo unde se află alături de familie. Ea a rămas activă pe rețelele sociale, însă Imaginile postate stârnit vâlvă printre fani.

post malone

Cum a slăbit Post Malone aproape 30 de kilograme. Artistul a dezvăluit secretul din spatele transformării sale fizice

Post Malone a dezvăluit la podcastul „The Joe Rogan Experience” secretul din spatele transformării sale fizice, după ce a slăbit aproape 30 de kilograme. 

2022 Toronto International Film Festival - In Conversation With... Taylor Swift

Taylor Swift a dat lovitura cu reînregistrarea albumelor vechi. În fiecare lună îi intră în cont sume fabuloase

Taylor Swift a primit o lovitură grea în 2019, când fosta ei casă de discuri a fost vândută lui Scooter Braun, managerul Arianei Grande și al lui Justin Bieber, și, odată cu ea, și drepturile pentru cele șase albume pe care Swift le lansase până la acel moment. Atunci, solista a decis să-și reînregistreze albumele și să facă noi versiuni ale pieselor deja consacrate.

Britney Spears și Sam Asghari, primele imagini de la nuntă

Infidelitatea, motivul divorțului dintre Britney Spears și Sam Asghari?! Apropiat: „Ar exista mai multe clipuri compromițătoare!”

Despărțirea dintre Britney Spears și Sam Asghari nu pare să fie deloc amiabilă. La mai bine de 24 de ore de când antrenorul de fitness a depus actele de divorț au ieșit la iveală mai multe detalii despre neînțelegerile dintre ei.

andreea balan

Andreea Bălan, ca o păpușă Barbie, în roz aprins, cu abdomenul la vedere. Cum a reacționat iubitul când a văzut-o așa

Andreea Bălan parcă a înflorit de când iubește din nou. Solista este într-o relație cu tenismenul Victor Cornea, legătură amoroasă pe care a făcut-o publică acum câteva luni. Sportivul e cel mai mare susținător al vedetei, așa cum și ea e fana lui numărul 1 când vine vorba de meciurile de tenis. Tocmai de aceea, cele mai recente poze postate de Andreea i-au adus și un comentariu drăguț de la iubitul ei.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!