Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Știri

Selena Gomez în videoclipul melodiei Single Soon/ Profimedia

Selena Gomez, adevărul despre versurile melodie „Single Soon”, după ce fanii au speculat că artista face referire la The Weeknd

Selena Gomez a lansat în urmă cu o săptămână noua sa piesă, intitulată „Single Soon”, iar fanii au insinuat imediat că artista se referă în versurile melodiei la fostul ei iubit, celebrul artist The Weeknd. 

anna lesko

Anna Lesko petrece ultimele zile de vară în costum de baie. Instantaneele învăluite într-o aură de mister i-au fermecat pe fani

Deși avea două vacanțe programate vara aceasta alături de fiul ei, Anna Lesko a ajuns să aibă parte de mai multe escapade. Dintr-una dintre acestea a și postat pe rețelele sociale mai multe instantanee care o arată cuceritoare și plină de farmec.

andreea balan si victor cornea

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe iubitul tenismen de care e îndrăgostită lulea. "Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram"

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele tenismenului Victor Cornea, alături de care a început să se afișeze de câteva luni. E fericită, zâmbește mereu când e în prezența lui și e îndrăgostită lulea.

Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA

Elton John a petrecut o noapte la spital după ce a alunecat în vila sa din Franţa

Cântăreţul britanic Elton John a petrecut o noapte într-un spital din Monaco, unde a fost tratat pentru o accidentare minoră, după ce a alunecat şi a căzut în vila sa din Nisa, a raportat luni BBC, citându-l pe agentul de presă al starului pop, informează Reuters.

antonia si maya

Maya, fiica Antoniei, are deja 13 ani: "Chiar am o adolescentă?!". Solista și Alex Velea au plecat în Italia să o serbeze

Zi frumoasă și importantă pentru Antonia! Fiica ei, Maya, a împlinit 13 ani, iar ocazia nu putea rămâne nemarcată. Solista, Alex Velea și cei doi băieți ai lor, dar și mama Antoniei, Denise Iacobescu, au mers în Italia, acolo unde Maya locuiește cu tatăl ei, pentru a o sărbători pe fată.

feli donose

De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"

Feli, una dintre cele mai apreciate voci din România, e de mai bine de opt ani pe piața muzicală, dar, spune ea, o situație precum cea cu care s-a confruntat serile trecute nu a mai întâlnit. Artista și trupa ei trebuiau să urce pe scenă în comuna Deda din județul Mureș, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, spre supărarea ei și a fanilor care o așteptau.

Pink

Pink, mesaj dureros pe rețelele sociale, la doi ani de la moartea tatălui ei: „Mi-e dor de tine!”

Au trecut doi ani de când tatăl cântăreței Pink s-a stins din viață, iar artista îi duce dorul în fiecare zi, după cum a dezvăluit de curând, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!