Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT FLO RIDA - 2012 - WHISTLE

Știri

feli donose

De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"

Feli, una dintre cele mai apreciate voci din România, e de mai bine de opt ani pe piața muzicală, dar, spune ea, o situație precum cea cu care s-a confruntat serile trecute nu a mai întâlnit. Artista și trupa ei trebuiau să urce pe scenă în comuna Deda din județul Mureș, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, spre supărarea ei și a fanilor care o așteptau.

Pink

Pink, mesaj dureros pe rețelele sociale, la doi ani de la moartea tatălui ei: „Mi-e dor de tine!”

Au trecut doi ani de când tatăl cântăreței Pink s-a stins din viață, iar artista îi duce dorul în fiecare zi, după cum a dezvăluit de curând, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

loredana groza

La ce aliment a renunțat Loredana Groza pentru a avea o siluetă de invidiat: „Sunt ca un campion mondial” 

La vârsta de 53 de ani, Loredana Groza se bucură de o stare de sănătate excelentă, iar acest lucru se datorează unei decizii radicale pe care aceasta a luat-o în trecut. Artista a renunțat la un anumit aliment și nu se abate de la rutina sa de exerciții fizice.

Florence Welch

Solista trupei Florence + the Machine a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții chirurgicale: „Mi-a salvat viața!”

Florence Welch, care a concertat luna aceasta la Bucureşti, a dezvăluit că a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă care i-a salvat viaţa, după ce a fost nevoită să anuleze spectacole, scrie The Guardian.

Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram

Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

mihai traistariu

Câți bani a strâns Mihai Trăistariu vara aceasta, din închirierea a șase garsoniere la mare: "A fost cel mai bun sezon pentru mine"

În urmă cu câțiva ani, Mihai Trăistariu a luat o decizie care începe să-și arate roadele din ce în ce mai bine de la an la an. A investit în șase garsoniere pe litoral, pe care le-a scos la închiriere turiștilor care ajung la mare. Sezonul acesta i-a mers cel mai bine din punct de vedere financiar, căci a reușit să închirieze tot până în 17 septembrie.

Ceremony honoring three generations of Presley’s with hand prints

Gemenele regretatei Lisa Marie Presley, aproape de nerecunoscut. Apariție rară în public a nepoatelor lui Elvis

Gemenele Lisei Marie Presley, Finley și Harper Lockwood, au absolvit anul acesta gimnaziul. Imagini rare cu cele două adolescente de 14 ani au fost surprinse de paparazzi, săptămâna aceasta, în Los Angeles, la ieșirea de la un supermarket.

Ultimele știri

Celebrity Selfies

Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina

dana nalbaru si dragos bucur

Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The American couple Kourtney Kardashian and Travis Barker accompanied by Travis' daughter Alabama enjoy the sights of Portofino during a boat ride ahead of their big wedding day!

Fiica lui Travis Barker, imagini care stârnesc noi controverse după ce anterior a susținut că este „frumoasă natural”, nu operată

Rita Ora

Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat

madalina ghenea (4)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!