Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER CYRIL - STUMBLININ

Știri

raluka

Raluka, despre un fan înfocat care dusese pasiunea pentru ea la un alt nivel: Aflase unde stau și-mi lăsa chestii. M-am panicat puțin

Fericită că are o mulțime de fani care îi ascultă muzica și care o apreciază pentru personalitatea și frumusețea ei, Raluka nu a fost protejată, de-a lungul anilor de când este în atenția publicului, și de evenimente mai neplăcute. Solista a povestit recent unul dintre aceste episoade, ce a avut în centru chiar un admirator.

andreea banica

Andreea Bănică, apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. La 45 de ani, artista se mândrește cu un corp de invidiat

Andreea Bănică se bucură de vacanța în Italia alături de familia sa, însă nu uită nici de fanii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde postează des fotografii și videoclipul de pe plajă. 

lora

Lora, jucăușă în piscină, într-un costum de baie alb, care i-a pus în valoare senzualitatea. Nu au lipsit nici privirile seducătoare

Lora a împlinit 41 de ani, iar ziua de naștere a preferat să și-o petreacă la piscină. A avut grijă să facă poze și filmulețe pe care să le aibă amintire, dar pe care să le și posteze pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor.

smiley si gina pistol

Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj

Smiley a împlinit 40 de ani, ocazie care nu putea rămâne nemarcată. Înainte de a petrece cu prietenii și familia, artistul și proaspăta lui soție, Gina Pistol s-au distrat pe cinste la concertul Depeche Mode din București, care a adunat zeci de mii de spectatori.

Sinead O'Connor și Miley Cyrus/ Captură video

Scrisoarea pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus face vâlvă din nou: „Nu vei fi bine dacă te lași exploatată”

Scrisoarea deschisă pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus în 2013 a devenit din nou virală după anunțul șocant al morții legendei irlandeze. Artista, care a devenit celebră cu piesa „Nothing Compares 2 U”, a avut o carieră ilustră, fără îndoială, însă aceasta a inclus și o serie de controverse, inclusiv cearta cu artista în vârstă de 30 de ani. 

Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show

Madonna, imaginile pe care toată lumea le aștepta. Cum s-a filmat artista după ce a fost la un pas de moarte, în urma unei infecții

Madonna a trecut prin momente delicate la sfârșitul lunii iunie, când a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei infecții bacteriene, iar acum aceasta pare să-și fi revenit.

Sinead O'Connor

Ce spun vecinii lui Sinead O'Connor despre ultimele zile din viața ei. Nimic nu prevestea tragedia: „Părea fericită”

Sinead O'Connor era „fericită și zâmbea” cu câteva zile înainte de moartea ei, au dezvăluit vecini de-ai ei pentru Daily Mail.

Ultimele știri

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!