Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE RICKY MARTIN - VENTE PA CA

Știri

Loredana Groza

Loredana Groza, abdomen de fier la 53 de ani. Artista, care e într-o formă fizică excelentă, și-a etalat silueta ca trasă prin inel

La vârsta de 53 de ani, Loredana Groza se mândrește cu o silueta demnă de un model. Cântăreața a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare, etalându-și fără rușine abdomenul plat. 

Elvis Presley

Cum ar fi arătat Elvis Presley acum, dacă ar fi trăit. Imaginile generate de inteligența artificială fac furori pe internet

Cum ar fi arătat Elvis Presley în zilele noastre, dacă ar fi trăit? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun mulți fani, dar care acum are un răspuns grație inteligenței artificiale.

Gloria Estefan

Gloria Estefan, mesaj emoționant la aniversarea a 45 de ani de căsnicie: „Am iubit fiecare moment pe care l-am petrecut împreună!”

Gloria Estefan a sărbătorit 45 de ani de căsnicie alături de soțul ei, Emilio, iar mesajul transmis pe rețelele sociale a fost, fără doar și poate, emoționant.

Olivia Rodrigo și Taylor Swift/ Foto: Instagram

Olivia Rodrigo, despre speculațiile că piesa „Vampire” este despre Taylor Swift: „Am fost foarte surprinsă”

Piesa „Vampire”, interpretată de Olivia Rodrigo, a strâns milioane de vizualizări în doar două luni de la lansare, fiind virală pe rețelele de socializare. Versurile au avut un impact puternic pentru fani, aceștia speculând că, în melodie, tânăra artistă face referire la Taylor Swift. 

Ellie White s-a căsătorit

Ellie White s-a căsătorit religios după 16 ani de relație și doi copii. Cântăreața, fericită după eveniment: „A fost ca un vis!”

Ellie White, cântăreața care a cucerit inimile românilor ca solistă a trupei DJ Project”, s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Doru Tinca. Cei doi au o relație de 16 ani și sunt părinții a doi copii.

Dua Lipa

Dua Lipa, în cei mai scurți pantaloni din garderobă, în vacanță, fără pic de machiaj. E conștientă de puterea ei de seducție

Dua Lipa se distrează din plin la acest sfârșit de vară. În costum de baie, în Ibiza cu iubitul, sau în ținute transparente, care par a fi preferatele ei, cântăreața de succes nu se dă la o parte când vine vorba să-și arate trupul de model.

Madonna/ Profimedia

Madonna, mai sănătoasă ca oricând. Artista a ieșit la o plimbare cu bicicleta, la două luni după a fost internată la terapie intensivă

Starea de sănătate a Madonnei este din ce în ce mai bună, la două luni după ce a fost la un pas de moarte. Celebra artistă a fost surprinsă zilele trecute la o plimbare cu bicicleta pe străzile din New York, fiind într-o stare fizică excelentă. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!