Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SIA - NEVER GIVE UP

Știri

Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram

Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

mihai traistariu

Câți bani a strâns Mihai Trăistariu vara aceasta, din închirierea a șase garsoniere la mare: "A fost cel mai bun sezon pentru mine"

În urmă cu câțiva ani, Mihai Trăistariu a luat o decizie care începe să-și arate roadele din ce în ce mai bine de la an la an. A investit în șase garsoniere pe litoral, pe care le-a scos la închiriere turiștilor care ajung la mare. Sezonul acesta i-a mers cel mai bine din punct de vedere financiar, căci a reușit să închirieze tot până în 17 septembrie.

Ceremony honoring three generations of Presley’s with hand prints

Gemenele regretatei Lisa Marie Presley, aproape de nerecunoscut. Apariție rară în public a nepoatelor lui Elvis

Gemenele Lisei Marie Presley, Finley și Harper Lockwood, au absolvit anul acesta gimnaziul. Imagini rare cu cele două adolescente de 14 ani au fost surprinse de paparazzi, săptămâna aceasta, în Los Angeles, la ieșirea de la un supermarket.

andreea balan (2)

Andreea Bălan, mai încrezătoare și mai îndrăzneață de când iubește din nou. Iat-o în rochie mini de piele, cu crăpături "periculoase"

Andreea Bălan "e pe cai mari". De când iubește din nou, parcă e mai încrezătoare și mai îndrăzneață. Artista a lansat zilele trecute clipul piesei "Băieți cu Inima în Blugi", iar ipostazele în care s-a afișat sunt incendiare.

delia

Delia a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa "Sirena Apelor". Val de reacții pe internet: "Film de groază"

Originalitatea, creativitatea și extravaganța o caracterizează pe Delia. Asta a demonstrat și cu cel mai recent cover și videoclip lansate, pentru piesa "Sirena Apelor", în care apare în ipostaze îndelung discutate pe internet.

Dua Lipa

Dua Lipa, întrebată dacă își dorește să fie mamă: „Singurul „bebeluș” la care mă gândesc acum este noul meu album”

Dua Lipa, considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional, a vorbit despre planurile ei, mărturisind că, cel puțin momentan, nu se gândește să devină mamă.

Celebrity Social Network Photos!

Selena Gomez dă imnul finalului de vară: „Single Soon”. Artista, mai senzuală ca oricând într-o rochie mini și pantofi cu tocuri înalte

Selena Gomez a lansat piesa „Single Soon”, ce deja pare că se va transforma în imnul finalului de vară. Fanii artistei și-au exprimat încântarea pe rețelele sociale. În doar patru ore de la apariția cântecului, postarea Selenei de pe Instagram, cu refrenul single-ului, avea deja peste 1,6 milioane de like-uri.

Ultimele știri

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!