Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALEXIA - PESTE MARI

Știri

*EXCLUSIVE* Friends Again! Selena Gomez steps out to dinner with organ donor friend Francia Raísa and little sister in Santa Monica

După ce și-au aruncat săgeți în public, Selena Gomez și Francia Raisa și-au reluat prietenia: Nicio dispută

Selena Gomez și Francia Raisa confirmă că prietenia lor a rezistat, în ciuda dificultăților prin care au trecut. Cele două artiste au postat poze pe Instagram, de la o ieșire ca fetele, vineri seară, în Los Angeles. 

riley, michael jackson

Nepoata lui Elvis, dezvăluiri inedite despre copilăria cu Michael Jackson, cel care i-a fost tată vitreg

Riley Keough a privit înapoi la copilăria ei, în noul număr al revistei Vanity Fair. Actrița de 34 de ani, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, a dezvăluit că a petrecut mai mult timp la Neverland, alături de tatăl ei vitreg, Michael Jackson, decât a făcut-o vreodată la Graceland, reședința regretatului ei bunic, Elvis Presley: „Toată copilăria mea a fost, probabil, una la extreme”.

stefania in vacanta

Bronzul ciocolatiu i se potrivește de minune Ștefaniei. Iubita lui Speak, dans în costum de baie, spre deliciul fanilor

Ștefania a îmbinat utilul cu plăcutul în recent încheiata vacanță în Grecia, unde a fost alături de Speak și de un alt cuplu. A stat la plajă cât a fost ziua de lungă, dar a avut grijă să fac și materiale pentru conturile de socializare unde este foarte activă, care-i aduc venituri suplimentare în cont.

shakira

Shakira, mișcări senzuale în fața camerei, în haine mulate, pe piesa în care-l "înțeapă" pe Pique. "Câți ani ai? 25?", i-au scris fanii

Shakira este exemplul perfect că vârsta e doar un număr. Nu e cu mult diferită față de momentul în care debuta în muzică și acum, la 46 de ani, e la fel de frumoasă, super senzuală și se poate mândri cu un trup perfect tonifiat și un chip fără riduri.

Met Gala 2023 - Karl Lagerfeld Red Carpet Looks

Alte dansatoare o acuză pe Lizzo de rele tratamente. „Afirmațiile lor ar putea face obiectul unei acţiuni în justiţie”

Cel puţin alte şase persoane o acuză pe cântăreaţa americană Lizzo de rele tratamente, după acuzaţiile explozive de hărţuire formulate împotriva artistei într-un proces intentat săptămâna trecută de trei foste dansatoare, informează DPA.

lidia buble (1)

Lidia Buble, distracție în Saint-Tropez cu surorile ei. Cât de bine seamănă cele 3 și cum s-a lăsat pozată solista în costum de baie

După ce a povestit un episod care i-a lăsat un gust amar, petrecut în timpul vacanței în Saint-Tropez, când o femeie a aruncat cu șampanie spre ea și cu o pâine, Lidia nu a lăsat asta să o afecteze și s-a distrat alături de surorile ei, Dana și Estera.

Shania Twain și Celine Dion

Shania Twain, despre Celine Dion, care se confruntă cu o boală incurabilă: „Mă rog pentru ea să-și revină, să urce din nou pe scenă”

Shania Twain, celebra cântăreață în vârstă de 57 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are Celine Dion, aceasta transmițându-i gândurile bune.

Ultimele știri

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!