Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan OZUNA - MIRAGE

Știri

Dua Lipa on social media

Dua Lipa, piruetă în cea mai scurtă rochie: „Ritual în Ibiza”. Artista se află în vacanță împreună cu iubitul ei, Romain Gavras

Dua Lipa și-a înnebunit fanii cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. Artista a făcut furori într-o rochie mini ce a lăsat să se vadă costumul de baie albastru deschis, în timp ce se bucura de soare în Ibiza.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori steps out in a nude catsuit while vacationing in Italy with Kanye West *WEB EMBARGO UNTIL 1:30 PM ET ON August 22, 2023*

„Soția” lui Kanye West, Bianca Censori, criticată intens după ce a apărut îmbrăcată „indecent” pe străzile din Italia

Ținutele purtate de Bianca Censori, „soția” lui Kanye West, nu sunt pe gustul italienilor. Pe rețelele sociale, sunt multe voci care cer ca aceasta să fie amendată pentru „indecență”, după ce arhitecta în vârstă de 28 de ani, aflată în vacanță în această țară, a „apărut practic goală” pe străzi, scrie Daily Mail.

Rihanna

Rihanna, extrem de fericită după ce a adus pe lume al doilea copil: „Și-a găsit un nou sens în viață!”

Rihanna a adus pe lume al doilea copil la începutul acestei luni, iar cântăreața este extrem de fericită, considerând că „familia ei este completă acum”.

adda

Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

andra

Andra își serbează ziua de naștere și 15 ani de la nunta cu Cătălin Măruță. "Este ziua celei mai minunate femei din lume"

Andra a împlinit 37 de ani și a sărbătorit acasă, alături de cele mai dragi persoane. Îndrăgita solistă a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții cu tort, baloane și flori. Mai mult, de data de 23 august se leagă încă un eveniment important de familie, căci este ziua în care Andra și Cătălin Măruță s-au cununat religios.

Toto Cutugno

Toto Cutugno a murit la 80 de ani, într-un spital din Milano, "după o îndelungată suferință, care s-a agravat în ultimele luni"

Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno, cunoscut în special pentru hitul său din 1983, "L'Italiano", a încetat din viaţă marţi, 22 august, la vârsta de 80 de ani, a anunţat managerul său, Danilo Mancuso, transmite agenţia ANSA.

alina sorescu

Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”

Alina Sorescu este considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar acum și-a surprins prietenii virtuali complet. „O adevărată frumusețe!”, „Întinerești pe zi ce trece!”, i-au transmis prietenii virtuali.

Ultimele știri

GRAMMY Salute To Industry Icons, Los Angeles, California, USA - 03 Feb 2024

Megan Thee Stallion pozează nud pe coperta Women's Health. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!