Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SOFIA REYES - COBARDE

Știri

andreea balan

Andreea Bălan, ca o păpușă Barbie, în roz aprins, cu abdomenul la vedere. Cum a reacționat iubitul când a văzut-o așa

Andreea Bălan parcă a înflorit de când iubește din nou. Solista este într-o relație cu tenismenul Victor Cornea, legătură amoroasă pe care a făcut-o publică acum câteva luni. Sportivul e cel mai mare susținător al vedetei, așa cum și ea e fana lui numărul 1 când vine vorba de meciurile de tenis. Tocmai de aceea, cele mai recente poze postate de Andreea i-au adus și un comentariu drăguț de la iubitul ei.

Andreea followprofm budapesta cover

#FOLLOWPROFM Budapesta, experiență plină de emoții pentru Andreea

Andreea a fost aleasă, inițial, ca rezervă pentru concursul #FOLLOWPROFM Budapesta. Experiența, posibilă datorită prietenilor noștri de la Nuii Ice Cream, avea, însă, să fie făcută pentru ea. Totul a fost posibil pentru că a crezut în #FOLLOWPROFM.

EXCLUSIVE PHOTOS Croatia, Dubrovnik, 160823. Jeff Bezos and his fiancee Lauren Sanchez arrived in Dubrovnik on their yac

Katy Perry, turistă în Croația, la brațul lui Orlando Bloom. Cei doi sunt găzduiți pe iahtul de 500 de milioane de dolari al lui Bezos

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, s-au bucurat de un prânz savuros, la o tavernă de top, alături de Jeff Bezos, Lauren Sanchez și Usher, în timpul vacanței pe care o petrec în Croația săptămâna aceasta.

Alina Sorescu

Alina Sorescu, anunț pe rețelele sociale. A obținut o victorie în fața fostului soț: „Am văzut suferința în toate formele ei”

Alina Sorescu a trecut prin momente delicate după despărțirea de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor ei, însă acum a obținut o victorie în instanță.

Loredana Groza, fabuloasă la 53 de ani

Loredana Groza, în colanți și într-un top din latex, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii, impresionați: „O femeie fatală!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza, care se mândrește cu o siluetă de puștoaică la 53 de ani.

Madonna postpones tour

Madonna, la 65 de ani: „După ce am fost internată în spital, sunt și mai hotărâtă să îi ajut pe alţii”. VIDEO

Madonna a declarat că experienţa "spitalizării" prin care a trecut recent a făcut-o să fie "şi mai hotărâtă să îi ajute pe alţii".

Bruce Springsteen in concert in Monza, Italy - 25 Jul 2023

Bruce Springsteen anulează mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate

Bruce Springsteen a anulat miercuri mai multe concerte din turneul său, invocând motive de sănătate, relatează DPA/PA Media.

Ultimele știri

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Justin Bieber

Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"

*EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!

Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!