Bucuresti | 102,8FM DAN BALAN - ORIUNDE AI FI

Știri

jlo aniversare2

Jennifer Lopez, dans pe masă la petrecerea de 54 de ani. Și-a încântat fanii și cu tradiționala poză în costum de baie

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani și e mai în formă ca niciodată! Sărbătorita a marcat momentul pe rețelele sociale cu o serie de imagini spectaculoase, inclusiv cu deja tradiționala fotografie în care apare în costum de baie.

gina pistol si smiley

Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley. Soția artistului a dezvăluit totul: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt doar de șase ani împreună, cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță, pe micuța Josephine, și puțini ar crede că prezentatoarea TV și celebrul cântăreț s-au confruntat vreodată cu probleme în relația lor. 

theo rose si madalina ghenea (1)

Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"

A născut în urmă cu doar câteva săptămâni, dar Theo Rose s-a grăbit să se întoarcă la muncă. Se simte bine, iar micuțul Sasha Ioan, proaspăt botezat, este îngrijit perfect de tatăl lui, Anghel Damian, dar și de bunici, atunci când mămica lipsește de acasă. Într-un moment amuzant, proaspăt ajunsă la filmări, Theo Rose dă cu ochii de un panou care arată o Mădălina Ghenea superbă și senzuală, în mărime naturală.

Jessica Biel și Justin Timberlake

Jessica Biel, cel mai înfocat fan al lui Justin Timberlake. Momentul în care fredona versurile celei mai noi piese e viral

Jessica Biel și Justin Timberlake formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Deși sunt cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, de curând aceștia au făcut publice niște imagini care i-au cucerit pe fani.

antonia

Antonia, moment de maximă sinceritate: "Sunt în etapa mea de grăsuță. Trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală"

Nu există postare pe rețelele sociale, apariție la tv sau vreun concert în cadrul cărora Antoniei să nu i se spună că este pur și simplu superbă. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, cântăreața are un grup imens de fani. Nu ezită să le spună acestora și lucrurile care o deranjează la ea, ba chiar, cel mai recent s-a plâns că s-a îngrășat și că trebuie să meargă din nou la sală.

Noul iubit al Arianei Grande

Noul iubit al Arianei Grande, acuzat că și-a ascuns relația: „I-a spus soției sale cu câteva zile înainte. Nu se aștepta la așa ceva”

A trecut o săptămână de când s-a aflat că Ariana Grande s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez, iar acum au apărut noi detalii despre relația pe care o are cu Ethan Slater, colegul ei din „Wicked”.

andreea banica

Andreea Bănică, întâlnire cu o actriță de la Hollywood, la shopping în Italia: "Foarte drăguță și amabilă"

Andreea Bănică se află zilele acestea într-o vacanță în Sardinia, destinație aleasă și de o mulțime de vedete de la Hollywood. Românca a avut parte de o întâlnire surprinzătoare pe care nu o putea lăsa nemarcată. Solista s-a întâlnit la shopping, în exclusivistul orășel Porto Cervo, cu nimeni alta decât Michelle Rodriguez, actrița devenită cunoscută și iubită grație rolului lui Letty Ortiz din seria "Fast & Furious".

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!