Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Știri

Cardi B/ Profimedia

Stropită cu băutură pe scenă, Cardi B a aruncat cu microfonul într-un spectator. Reacția artistei a devenit virală

Cântăreaţa Cardi B, care susţinea sâmbătă un concert în Las Vegas, a ripostat când cineva din mulţime a aruncat cu conţinutul băuturii sale în ea, în timp ce interpreta hitul său „Bodak Yellow”. Surprinsă şi deranjată de acest gest, cântăreața a contraatacat aruncând cu microfonul direct în persoana în cauză, înainte ca responsabilii cu securitatea să intervină, după cum se poate vedea într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare.

Dua Lipa/ Profimedia

Coloana sonoră a filmului „Barbie” a stabilit un nou record în topul muzical britanic

Filmul "Barbie" domină deja de o săptămână box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topul muzical din Regatul Unit, a anunţat sâmbătă BBC.

Madonna

Madonna, un nou mesaj după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei infecții bacterie: „Dragostea e cel mai bun medicament!”

Madonna a trecut prin momente delicate la sfârșitul lunii iunie, când a fost la un pas de moarte din cauza unei infecții grave, iar acum a făcut public un mesaj prin care le-a mulțumit copiilor pentru suportul acordat în această perioadă.

Flowers Left Outside Sinead O'Connor's London Residence

Sinead O’Connor le-a spus copiilor ei ce să facă dacă este găsită moartă

Sinead O’Connor cunoştea valoarea moştenirii sale muzicale. Într-un interviu acordat People în 2021, pentru a-şi promova volumul de memorii, „Rememberings”, artista a mărturisit că le-a explicat copiilor ei importanţa protejării muzicii şi a finanţelor sale, relatează CNN.

Sinead O'Connor

Sinead O'Connor lucra la un nou album înainte de moartea sa. Dezvăluirile agenților artistei

Sinead O'Connor, care a fost găsită moartă miercuri în locuinţa ei din Londra, termina un nou album, plănuia un turneu şi avea în vedere o ecranizare a autobiografiei sale, au declarat vineri agenţii ei, relatează AFP.

raluka

Raluka, despre un fan înfocat care dusese pasiunea pentru ea la un alt nivel: Aflase unde stau și-mi lăsa chestii. M-am panicat puțin

Fericită că are o mulțime de fani care îi ascultă muzica și care o apreciază pentru personalitatea și frumusețea ei, Raluka nu a fost protejată, de-a lungul anilor de când este în atenția publicului, și de evenimente mai neplăcute. Solista a povestit recent unul dintre aceste episoade, ce a avut în centru chiar un admirator.

andreea banica

Andreea Bănică, apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. La 45 de ani, artista se mândrește cu un corp de invidiat

Andreea Bănică se bucură de vacanța în Italia alături de familia sa, însă nu uită nici de fanii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde postează des fotografii și videoclipul de pe plajă. 

Ultimele știri

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!