Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN DAN BALAN - ORIUNDE AI FI

Știri

andreea banica

Andreea Bănică, poze în costum de baie, pe barcă în Sardinia. Solista, soțul și prietenii lor au închiriat o ambarcațiune de lux

Născută la malul mării, la Eforie, Andreea Bănică este total îndrăgostită de tot ce înseamnă soare, apă și nisip. Merge pe litoralul românesc cât de des poate, mai ales că de curând și-a deschis și un hotel în stațiunea copilăriei sale, însă nu refuză nici o escapadă peste hotare.

theo rose

Theo Rose și-a botezat băiețelul în mare secret, la o lună după ce a născut. Tatăl artistei a dat-o de gol: "A fost ceva restrâns"

În urmă cu o lună și jumătate, Theo Rose a devenit mămica unui băiețel. Acum, solista și partenerul ei, Anghel Damian, l-au creștinat pe micuțul Sasha Iona.

Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram

Cum a reacționat Speak atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania: „Adu-mi mie cea mai frumoasă femeie din lume"

Speak și Cristina Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online. Încă de la începutul relației lor, fanii au putut vedea că cei doi se iubesc necondiționat și se completează unul pe celălalt, iar atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania, Speak a avut un răspuns care i-a uimit pe urmăritori. 

Jennifer Lopez is Spotted Arriving at The View Studios in New York City

Jennifer Lopez a făcut furori într-un pictorial în care apare doar în lenjerie intimă. Artista a împlinit 54 de ani

Jennifer Lopez a împlinit astăzi 54 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Cu doar o zi înainte de a-și celebra aniversarea, cântăreața și actrița din SUA a făcut furori pe rețelele de socializare cu un pictorial impresionant în care apare doar în lenjerie intimă. 

selena gomez

Selena Gomez a dat o super petrecere de ziua ei. A sărbătorit într-o rochie roșie, scurtă și mulată, cu Paris Hilton și Aguilera

Selena Gomez a dat o petrecere pe care o să o țină minte multă vreme, cu ocazia zilei ei de naștere. Vedeta a împlinit 31 de ani. A strigat adunarea printre prietenii ei și s-a distrat cu ei până în zori.

lora și mama ei

Lora îi duce dorul mamei care s-a stins acum trei ani și jumătate. "Îți dorim, printre lacrimi, să fii bine unde eşti acum"

În urmă cu trei ani și jumătate, mama Lorei s-a stins, după o luptă cu cancerul la sân. Deși artista este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, sufletul ei este măcinat de această pierdere. 

delia

Delia, în costum de baie la piscina unui hotel din creierii munților. Zeci de mii de like-uri s-au adunat în timp record

Mare iubitoare de munte și de natură, Delia a început să renunțe la vacanțele exotice, la plajă, pentru a se bucura de culmile înalte din Europa. Destinația ei preferată a devenit zona italiană a Dolomiților, unde merge de fiecare dată când are o pauză de câteva zile.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!