Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KAMRAD - I BELIEVE

Știri

sinead-oconnor-concert

Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”

Sinéad O’Connor, cântăreața care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar numeroase vedete de la Hollywood, sportivi și lideri politici din Irlanda au transmis mesaje de condoleanțe.

Sinead O’Connor

Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa compusă de Prince - Nothing Compares 2 U - a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail.

ruby

Ruby, într-o ținută care i-a contrariat pe fani. Artista a renunțat complet la inhibiții: „Doar eu am văzut că s-a îngrășat?”

Ruby a acaparat din nou atenția în mediul online după ce a postat un videoclip cel puțin îndrăzneț. Celebra cântăreață este recunoscută pentru stilul său senzual și pentru faptul că se îmbracă mereu sexy, însă de data aceasta a renunțat complet la inhibiții. 

Pride Live's Stonewall Day 2023 in New York

Christina Aguilera, fotografii surpriză de la ziua Selenei Gomez: „Le iubesc pe aceste fete!”. Fanii au reacționat imediat

Selena Gomez și-a aniversat recent ziua de naștere, iar printre invitații ei celebri s-au numărat și Christina Aguilera și Karol G. Artista americană a împlinit 31 de ani pe 22 iulie, iar petrecerea pe care a dat-o a fost una spectaculoasă.

jlo aniversare2

Jennifer Lopez, dans pe masă la petrecerea de 54 de ani. Și-a încântat fanii și cu tradiționala poză în costum de baie

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani și e mai în formă ca niciodată! Sărbătorita a marcat momentul pe rețelele sociale cu o serie de imagini spectaculoase, inclusiv cu deja tradiționala fotografie în care apare în costum de baie.

gina pistol si smiley

Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley. Soția artistului a dezvăluit totul: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt doar de șase ani împreună, cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță, pe micuța Josephine, și puțini ar crede că prezentatoarea TV și celebrul cântăreț s-au confruntat vreodată cu probleme în relația lor. 

theo rose si madalina ghenea (1)

Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"

A născut în urmă cu doar câteva săptămâni, dar Theo Rose s-a grăbit să se întoarcă la muncă. Se simte bine, iar micuțul Sasha Ioan, proaspăt botezat, este îngrijit perfect de tatăl lui, Anghel Damian, dar și de bunici, atunci când mămica lipsește de acasă. Într-un moment amuzant, proaspăt ajunsă la filmări, Theo Rose dă cu ochii de un panou care arată o Mădălina Ghenea superbă și senzuală, în mărime naturală.

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!