Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JO - LA TINE MA INTORC

Știri

stire copy 2

Nisa, experiență de neuitat pentru Maria, câștigătoarea #FOLLOWPROFM

Pe 14 iunie Maria afla că pleacă în Nisa la concertul lui The Weeknd, alături de Miruna și Venger.

inna

Ținuta excentrică a Innei a creat controverse în mediul online. Cum s-a afișat artista la concert: „Ești de pe altă planetă”

Inna este cunoscută pentru ținutele extravagante pe care alege să le poarte în timpul concertelor sale. Nici de data aceasta nu s-a lăsat mai prejos și și-a surprins fanii cu o costumație extrem de îndrăzneață formată dintr-un material strălucitor. 

coldplay

Coldplay va susţine un al doilea concert în România, pe 13 iunie 2024

Trupa Coldplay va susţine un al doilea concert în România, la 13 iunie 2024, tot pe Arena Naţională. Primul concert va avea loc la 12 iunie, tot pe Arena Naţională.

Premios Juventud Awards 2023

Camila Cabello, topless pe Instagram. „Frumusețe naturală”, i-au scris fanii. Imaginile au strâns peste 2,5 milioane de like-uri

Camila Cabello și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram. Artista născută în Cuba s-a lăsat filmată topless, în arșița verii. 

andreea banica

Andreea Bănică, poze în costum de baie, pe barcă în Sardinia. Solista, soțul și prietenii lor au închiriat o ambarcațiune de lux

Născută la malul mării, la Eforie, Andreea Bănică este total îndrăgostită de tot ce înseamnă soare, apă și nisip. Merge pe litoralul românesc cât de des poate, mai ales că de curând și-a deschis și un hotel în stațiunea copilăriei sale, însă nu refuză nici o escapadă peste hotare.

theo rose

Theo Rose și-a botezat băiețelul în mare secret, la o lună după ce a născut. Tatăl artistei a dat-o de gol: "A fost ceva restrâns"

În urmă cu o lună și jumătate, Theo Rose a devenit mămica unui băiețel. Acum, solista și partenerul ei, Anghel Damian, l-au creștinat pe micuțul Sasha Iona.

Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram

Cum a reacționat Speak atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania: „Adu-mi mie cea mai frumoasă femeie din lume"

Speak și Cristina Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online. Încă de la începutul relației lor, fanii au putut vedea că cei doi se iubesc necondiționat și se completează unul pe celălalt, iar atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania, Speak a avut un răspuns care i-a uimit pe urmăritori. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!