Bucuresti | 102,8FM JAYMES YOUNG - INFINITY

Știri

Jessica Biel și Justin Timberlake

Jessica Biel, cel mai înfocat fan al lui Justin Timberlake. Momentul în care fredona versurile celei mai noi piese e viral

Jessica Biel și Justin Timberlake formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Deși sunt cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, de curând aceștia au făcut publice niște imagini care i-au cucerit pe fani.

antonia

Antonia, moment de maximă sinceritate: "Sunt în etapa mea de grăsuță. Trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală"

Nu există postare pe rețelele sociale, apariție la tv sau vreun concert în cadrul cărora Antoniei să nu i se spună că este pur și simplu superbă. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, cântăreața are un grup imens de fani. Nu ezită să le spună acestora și lucrurile care o deranjează la ea, ba chiar, cel mai recent s-a plâns că s-a îngrășat și că trebuie să meargă din nou la sală.

Noul iubit al Arianei Grande

Noul iubit al Arianei Grande, acuzat că și-a ascuns relația: „I-a spus soției sale cu câteva zile înainte. Nu se aștepta la așa ceva”

A trecut o săptămână de când s-a aflat că Ariana Grande s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez, iar acum au apărut noi detalii despre relația pe care o are cu Ethan Slater, colegul ei din „Wicked”.

andreea banica

Andreea Bănică, întâlnire cu o actriță de la Hollywood, la shopping în Italia: "Foarte drăguță și amabilă"

Andreea Bănică se află zilele acestea într-o vacanță în Sardinia, destinație aleasă și de o mulțime de vedete de la Hollywood. Românca a avut parte de o întâlnire surprinzătoare pe care nu o putea lăsa nemarcată. Solista s-a întâlnit la shopping, în exclusivistul orășel Porto Cervo, cu nimeni alta decât Michelle Rodriguez, actrița devenită cunoscută și iubită grație rolului lui Letty Ortiz din seria "Fast & Furious".

Cristiana Oprea Opel e-Rally Cup 2023 foto Bastien Roux

Cristiana Oprea, de la termic la electric! Pilotul revine în ERC la Rally di Roma Capitale

 Pilotul Cristiana Oprea și copilotul Alexia Parteni revin în Campionatul European de Raliuri și fac pasul către un material de concurs de generație nouă: o masina electrica pregătita si echipata dupa tehnologie de ultima generatie, cu care vor concura pe 28-30 iulie la Rally di Roma Capitale, în Italia.

Anna Lesko

La 44 de ani, Anna Lesko arată uimitor în costum de baie. Silueta artistei nu poate fi ignorată

Nimeni nu poate contesta faptul că Anna Lesko are o siluetă de invidiat chiar și la vârsta de 44 de ani. Artista s-a consacrat prin formele voluptoase și prin atitudinea plină de senzualitate, iar acum nu-i este greu să fie în centrul atenție atunci când apare în ținute îndrăznețe. 

stire copy 2

Nisa, experiență de neuitat pentru Maria, câștigătoarea #FOLLOWPROFM

Pe 14 iunie Maria afla că pleacă în Nisa la concertul lui The Weeknd, alături de Miruna și Venger.

Ultimele știri

Rita Ora

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

cher

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Adele at Lakers Nuggets Game 4

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Delia

Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Britney Spears/  Profimedia

Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!