Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Dan Bălan

Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev

După o lungă perioadă în care s-a ascuns de atenția presei, Dan Bălan a fost surprinsă alături de o tânără superbă, în București. Artistul din Republica Moldova s-a retras din viața publică atunci când a fost blocat la Kiev din cauza războiului. 

Shakira/ Profimedia

Cântăreaţa Shakira, vizată de o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania

Cântăreaţa columbiana Shakira, supranumită regina muzicii pop latino, este vizată de o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală săvârşită în 2018, a anunţat joi un tribunal din Spania, potrivit Reuters.

mădălina ghenea

Mădălina Ghenea, într-o ținută sumară pe rețelele de socializare. Cum a reacționat tenismenul Grigor Dimitrov când a văzut-o

Mădălina Ghenea a bifat încă o apariție care i-a înnebunit pe fani. Actrița originară din România a realizat o ședință foto într-o ținută sumară și a postat totul pe rețelele de socializare. 

videoclipul care a stârnit furie pe rețelele sociale

Un videoclip în care apar fanii de-ai lui Taylor Swift a stârnit furie pe rețelele sociale: „Mi se pare un Iad!” Ce s-a întâmplat

Un videoclip publicat pe rețelele sociale, în care apar mai mulți fani de-ai lui Taylor Swift, au stârnit numeroase comentarii din partea unor utilizatori de internet, aceștia arătându-se revoltați de faptul că au fredonat piesele artistei.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK

A atras toate privirile. Megan Fox, în fustă mini și cel mai decupat top din dantelă, la întâlnire cu Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly au profitat de timpul liber și s-au bucurat de o ieșire împreună la film, după ce „au lucrat” la turbulenta lor relație care părea că a ajuns la final în urmă cu câteva luni.

Ed Sheeran

Gestul inedit făcut de Ed Sheeran, după ce un copil de 5 ani l-a invitat la ziua lui: „Nu ne așteptam să facă acest lucru”

Un băiețel în vârstă de 5 ani și-a dorit foarte mult ca Ed Sheeran să vină la ziua lui. Mama puștiului a realizat un videoclip pe TikTok, în care a explicat că fiul ei are o „obsesie” pentru starul pop, iar imaginile au devenit virale. 

Faster Horses Music Festival, Day Three, Michigan International Speedway, Brooklyn, Michigan, USA - 16 Jul 2023

Shania Twain, în body, dres de plasă și cizme cowboy, pe scenă în Michigan. „Viața e prea scurtă pentru a purta haine plictisitoare!”

Shania Twain și-a încântat încă o dată fanii, cu un show incendiar, de data aceasta în Michigan. Artista canadiană în vârstă de 57 de ani a participat duminică seară la festivalul de muzică country Faster Horses. 

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!